Amager Bio

Torsdag 27. december

Frede Fup + Ama’r Kix

Om koncerten

Nu åbner Amager Bio igen, og dét kommer til at ske i to trin: Den 27. december åbner selve koncertsalen, men først den 26. februar åbner den nye foyer-bygning også. Den er nemlig blevet et par måneder forsinket.

Det har betydning for den koncerten med Frede Fup og Ama’r Kix

Der vil være en midlertidig indgang fra Strickersvej, indtil vi kan tage Amager Bios nye indgang i brug (som er en del af den nye foyer). På Strickersvej vil midlertidige toiletvogne også blive opstillet, da Amager Bios nye toiletter også er at finde i den forsinkede foyer-bygning.

Inde i salen vil der være en midlertidig garderobe, som også har en begrænset kapacitet. Det vil derfor være en stor hjælp, hvis du lader så meget som er praktisk muligt for dig, blive hjemme.

___

 

Så er der igen stormøde for Amagerkanerne fordelt over det ganske land. En storslået chance for at møde skolekammeraterne eller ungdomsforelskelserne. Det er igen “Fredejuledag” også kaldet 3. juledag.

Efter flere dage i familiens skød er der endelig en undskyldning for at smutte i byen og få børstet det meste af klejnestøvet af sig.

Koncerterne med Frede Fup og Ama’r Kix startede i 2002, så det er i år 16. gang i rækken af usædvanligt velbesøgte begivenhed, og igen i år har Ama´r Kix nogle gæster med på scenen. 

Sørg for at købe billet i tide, da rigtigt mange, rigtig mange gange er gået rigtig meget forgæves.

Ama´r Kix stiller som sædvanligt op, med et par spændende gæster, og glæder sig til at fejre deres forsanger Lars Gertsen´s 50 års dag, som er på dagen.

Medier