Corona og Amager Bio / BETA

Myndighedernes tiltag mod spredning af corona-smitte og Amager Bio / BETA

20. maj

Vi vender tilbage i sensommeren

Vi er fast overbeviste om, at vi åbner igen inden efteråret. Både de officielle udmeldinger og smittetallene, der uge for uge bliver mindre, peger nemlig på, at vi faktisk kommer til at ses igen efter sommerferien.

Lige hvordan vi kommer til at afholde koncerter, bliver både I og vi klogere på, når tiden nærmer sig. Der er i runde tal tre måneder til, så meget kan nå at ændre og bedre sig, men det kommer under alle omstændigheder til at foregå inden for de rammer, som myndighederne har udstukket. Vi ved dog allerede nu, at koncerter i august vil have et deltagerloft på 500, så det vil der blive taget højde for. Amager Bio kan rumme 1250 gæster på en normal koncertaften.

Du kan orientere dig om faserne af genåbningen af Danmark her: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/kontrolleret-genaabning-af-danmark

 

16. marts

Opdatering om udskydelser og aflysninger af koncerter:

Vi arbejder på højtryk for at få udskudt så mange koncerter som muligt, og frem for alt at få informeret jer, om hvornår koncerterne bliver udskudt til, eller om de aflyses helt.

For at slå det helt fast, så følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger, og i indtil videre resten af marts vil der ikke være koncerter i Amager Bio eller BETA.

Skal en koncert udskydes, er det en proces der sætter manges kalendre i sving. Skal et band eksempelvis flytte en hel turné, så skal der findes nye tider hos en lang række spillesteder over hele Danmark eller hele Europa.

Det tager tid, og vi må derfor bede om jeres tålmodighed. Vi melder ud så snart, vi ved noget. Aflyses koncerten helt, får i refunderet billetten automatisk. Udskydes den, får i valget om at beholde billetten eller få den refunderet inden for en tidsfrist. Alt det vil I få konkret information om i en mail fra Ticketmaster eller Billetlugen (hvis i har købt jeres billet online).

Vi håber, at I alle slipper helskindet igennem epidemien, og at vi så snart det er forsvarligt kan ses til en masse dejlig livemusik igen.

Mvh Amager Bio og BETA

Regarding measures to reduce the spreading of corona-infection and Amager Bio / BETA

May 20

We’re back late summer

The reopening of Denmark from the corona lockdown is going as planned and well. Nightclubs and venues are last in line, but come August, and we can reopen Amager Bio and BETA again. We ar looking forward to see you then.

Here you can read in English about the controlled reopening of Denmark: https://politi.dk/en/coronavirus-in-denmark/controlled-reopening-of-denmark

___

March 16

Due to the Danish Government’s measures to limit the spreading of the corona-disease, no concerts will be held in Amager Bio or BETA until August. Some concerts will be postponed, others will be cancelled.

We will update our website and facebook continuously regarding the status for each show. In case of a cancellation you will be refunded. If the concert is postponed, you can choose wether you will keep your ticket or get it refunded. In any case please be patient.

We will update continuously on Facebook and our webpage when we know if the concert is moved or cancelled.

 

Ticketmaster og refunderinger

Refundering af helt aflyste koncerter sker automatisk.

For udskudte koncerter kan du vælge at beholde billetten eller få den refunderet inden for den tidsfrist, som bliver oplyst i forbindelse med udskydelsen.

Ønsker du dine billetter refunderet bedes du kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk. Du bedes i din e-mail, oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager Ticketmasters håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette og håber på din forståelse.

Koncerter med nye datoer (opdateres løbende)

NY DATO

Ude Af Kontrol

Amager Bio
21
aug
Show
21:00
AFLYST

Faustix

Amager Bio
22
aug
Show
21:00

Pink Floyd Project #3

Amager Bio
27
aug
Show
19:00

Pink Floyd Project #5

Amager Bio
28
aug
Show
19:00
NY DATO

Chief 1

Beta
23
sep
Show
20:00
NY DATO

Back In Black

Amager Bio
25
sep
Show
00:00
NY DATO

Østkyst Hustlers

Amager Bio
27
okt
Show
20:00
NY DATO

The Dead South

Amager Bio
6
mar
Show
21:00
NY DATO

Venice

Amager Bio
6
apr
Show
20:00
NY DATO

Joe Satriani

Amager Bio
14
apr
Show
20:00
NY DATO

Nordic Noise

Amager Bio
7
maj
Show
17:00
NY DATO

Nordic Noise

Amager Bio
8
maj
Show
17:00
NY DATO

Clannad

Amager Bio
10
maj
Show
20:00
NY DATO

Los Lobos

Amager Bio
19
maj
Show
20:00

Danzig

Amager Bio
7
aug
Show
21:00