Corona og Amager Bio / BETA

Myndighedernes tiltag mod spredning af corona-smitte og Amager Bio / BETA

16. marts

Opdatering om udskydelser og aflysninger af koncerter:

Vi arbejder på højtryk for at få udskudt så mange koncerter som muligt, og frem for alt at få informeret jer, om hvornår koncerterne bliver udskudt til, eller om de aflyses helt.

For at slå det helt fast, så følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger, og i indtil videre resten af marts vil der ikke være koncerter i Amager Bio eller BETA.

Skal en koncert udskydes, er det en proces der sætter manges kalendre i sving. Skal et band eksempelvis flytte en hel turné, så skal der findes nye tider hos en lang række spillesteder over hele Danmark eller hele Europa.

Det tager tid, og vi må derfor bede om jeres tålmodighed. Vi melder ud så snart, vi ved noget. Aflyses koncerten helt, får i refunderet billetten automatisk. Udskydes den, får i valget om at beholde billetten eller få den refunderet inden for en tidsfrist. Alt det vil I få konkret information om i en mail fra Ticketmaster eller Billetlugen (hvis i har købt jeres billet online).

Vi håber, at I alle slipper helskindet igennem epidemien, og at vi så snart det er forsvarligt kan ses til en masse dejlig livemusik igen.

Mvh Amager Bio og BETA

 

12. marts

I forlængelse af myndighedernes tiltag til at bremse corona-smitten, vil der frem til og med 29. marts ikke blive afholdt koncerter i Amager Bio eller BETA. Nogle koncerter vil blive udskudt, andre vil blive aflyst.

Du kan orientere dig på vores hjemmeside og på facebook om koncerternes status. I tilfælde af at koncerten bliver aflyst, vil du få refunderet billetten. Udskydes koncerten vil du få valget om du vil beholde billetten, eller om du vil refundere den. Refundering sker via Ticketmaster.

Vi vil løbende opdatere på vores hjemmeside og på Facebook, når vi ved, om koncerten rykkes eller aflyses, og vi må bede om din tålmodighed med informationer såvel som refunderinger.

Regarding measures to reduce the spreading of corona-infection and Amager Bio / BETA

March 12

Due to the Danish Government’s measures to limit the spreading of the corona-disease, up to and including March 29 no concerts will be held in Amager Bio or BETA. Some concerts will be postponed, others will be cancelled.

We will update our website and facebook continuously regarding the status for each show. In case of a cancellation you will be refunded. If the concert is postponed, you can choose wether you will keep your ticket or get it refunded. In any case please be patient.

We will update continuously on Facebook and our webpage when we know if the concert is moved or cancelled.

Ticketmaster og refunderinger

Refundering af helt aflyste koncerter sker automatisk.

For udskudte koncerter kan du vælge at beholde billetten eller få den refunderet inden for den tidsfrist, som bliver oplyst i forbindelse med udskydelsen.

Ønsker du dine billetter refunderet bedes du kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk. Du bedes i din e-mail, oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager Ticketmasters håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette og håber på din forståelse.