Beta

Fredag 30. november

Pudsige Herrer & Farlige Typer i Modlys

Support:

Gravedog
Om koncerten

PUDSIGE HERRER er et nyt dansksproget rockband, der januar 2018 har 2. e.p. på gaden. Musikken er tung, iørefaldende og moderne stoner rock med inspiration fra bl.a. Uncle Acid og Black Sabbath, Red Fang, White Stripes, Rage, Royal Blood. Teksterne er satiriske, provokerende og finurlige og leder måske tankerne hen på kunstnere som C.V. Jørgensen, Steppeulvene, Gasolin’ og Spids Nøgenhat.

https://www.facebook.com/pudsigeherrer.dk/

Medier

Farlige Typer i Modlys

Om koncerten

Vi kender ham allesammen. Han er god nok. Han har egentlig styr på det, men inderst inde kan han ikke honorere de krav, samfundet stiller. Det afholder
ham dog ikke fra at prøve. Nogle gange går det godt, andre gange fejler han. Sådan er livet – lidt for kort, lidt for langt.

Farlige Typer i Modlys er lyden af den mand. Lige siden de fire medlemmer stod overfor hinanden i et øvelokale for første gang, har de brugt deres fælles styrker og svagheder til at beskrive den mand. I ord såvel som i musik. Det er hård rock og det er på dansk, men det er også meget mere. Det er summen af alt det, vi alle er, hører, ser, oplever, fortrænger og elsker.

En stærk vokal med stærke tekster fører os ind i et både fremmed og kendt univers, godt støttet af en bundsolid rytmesektion og krydret med guitarspil, der veksler mellem det meget agressive og det meget smukke. Der er derfor plads til både fest og fordybelse, når de Farlige Typer dukker op.

I 2017 udkom EP’en “Sorg” med 5 numre. Der arbejdes for tiden hårdt på en udgivelse mere, mens der spilles jobs over det ganske land. Det er blandt andet blevet til en optræden ved den stort anlagte afslutning på kulturåret 2017 i Aarhus samt en showcase til MetalDanmarks Branchedag i København.

https://www.facebook.com/FARLIGETYPERIMODLYS/

Medier

Support:

Gravedog

Om koncerten

Gravedog er et 70’er rock ’N’ roll band med snuden dybt begravet i det frie sind og vejen mod universets uendelige antal af stjerner.

Bandets sange er skrevet ud fra et eventyrligt tekstunivers, hvor ildspyende drager, farlige damer og livet som rig på lommeuld, er et gennemgående tema i deres troværdige tilgang til 70’ernes rock ’N’ roll.

Gravedog er et energisk liveband, der forstår sig på at levere en ærlig koncert, mens de tager publikum med på en rejse tilbage til en tidsalder, hvor rock ‘N’ roll for alvor brød lydmuren.

Du kan trygt overlade dine bekymringer til Gravedog, der med energisk og trofast instinkt vil føre dig gennem en rejse, der tager dig helt derud hvor stjernerne ender og et kongerige venter.

Medier