Beta

Fredag 24. april

Like A Storm & Devilskin (NZ)

Om koncerten

Koncerten med Like A Storm & Devilskin fredag den 24. april 2020 på Beta kommer ikke til at finde sted som planlagt. Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato, men behold din billet da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.

Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere info.

___

 

Nu får københavnerne mulighed for at blive blæst igennem af didgeridoo-krydret stadion-storhed fra Like A Storm.

Det new-zealanske band Like A Storm leverer en potent omgang post-grunge og alt-metal, og giver mindelser om Shinedown, Puddle of Mud, Staind og Drowning Pool. De giver dog det hele et kiwi-twist ved at tilsætte didgeridoo til rockblandingen.

Bandet blev dannet i Auckland i 2005, men flyttede hurtigt over oceanet til Nordamerika, nærmere bestemt Vancouver. De slog igennem i 2009 med udgivelsen af deres debutalbum og en supportturné for Creed. Siden har de udgivet to albummer, hvor det seneste – ‘Catacombs’ – udkom i juni 2018.

Siden Creed har de delt scener med Alter Bridge, Slash, Volbeat, Gojira, Ozzy Osbourne, Godsmack, Three Days Grace, Sevendust m.fl. De har også spillet store festivaler såsom Rock on the Range, Shiprocked!, Download, Nova Rock og Graspop Metal Meeting.

Nu er tiden inde til en europaturné som headliner der også kommer forbi København.

https://www.facebook.com/LikeAStorm/

Medier

Devilskin NZ