Beta

Fredag 24. september

Gabestok

Support:

Nigrum
Om koncerten

Gabestok udgav deres anden fuldlængde ’Én gang rådden, altid rådden’ i foråret. Selvom vinylen stadig dufter forholdsvis frisktrykket, så er indholdet stadig koldt, kælderklamt, ildelugtende og spydigt. Duoen, som med sig til denne koncert medbringer to ækle stoddere, spiller aggressivt og energisk sort horror-rock, der hovedsageligt grænser over i både blackmetal, garagerock og heavy metal.

https://www.facebook.com/gabestokdk

Medier

Support:

Nigrum INTL

Om koncerten

Ud af tågerne i det centrale mexicanske højland, hvor pyramidetemplerne i Quetzalcoatl ligger, fortættedes i 2015 Nigrum. De følgende år bød på store stridigheder og konstante forandringer for metalbandet, hvilket i sidste ende bragte det til Skandinavien.

Her genopstod bandet i Skåne med flere nye medlemmer, som i 2020 indspillede en tre-spors demo ved navn “Cremer Igne”. Den blev udgivet senere samme år på det canadiske undergrundsmærke “Tour de Garde”. Mod slutningen af året gav gruppen sin første koncert efter flere års stilhed, og de kronede tilbagekomsten med indspilningen af debutalbummet “Elevenfold Tail”.

https://www.facebook.com/Nigrumofficial

Medier