Amager Bio

Torsdag 9. juni

The Dandy Warhols (US)

Om koncerten

Det amerikanske rockband fejrer 25-års jubilæum og peger derfor fødderne mod Europa i sommeren 2022. Danske fans kan glæde sig til at synge med på hitlistebaskere fra årtusindeskiftet som ’Bohemian Like You’ og ’We Used To Be Friends’ og nyere sange, når bandet besøger spillestedet Amager Bio i København 9. juni.

Med 10 albumudgivelser og 27 singler har rockgruppen The Dandy Warhols siden 1994 holdt rocken i live ved at holde den kunstneriske selvstændighedsfane højt, samtidig med at de ikke er blege for at have det sjovt undervejs. Det har været fundamentet siden 1994 da gruppen blev dannet i Portland.

Det store gennembrud kom i kølvandet på udgivelsen af albummet ’Thirteen Tales From Urban Bohemia’, der indeholder megahittet ’Bohemian Like You’. Sangen kørte ind i den bredere kulturelle sfære som et godstog og var blandt andet med i en Vodafone-reklame, i den populære serie ’Buffy the Vampire Slayer’ og filmen ’Flushed Away’ – og med et blev The Dandy Warhols allemandseje.

I 2019 kunne de fire Dandyer fejrer 25-års jubilæum og samtidig føje deres seneste studiealbum ’Why You So Crazy’ til deres bugende diskografi – og publikum kan godt begynde at glæde sig til en rejse i bagkataloget såvel som et kig ind i fremtiden, når det legendariske rockband besøger Danmark.

https://www.facebook.com/search/top?q=the%20dandy%20warhols

 

Medier