Amager Bio

Tirsdag 29. november

Amorphis & Eluveitie (SF+CH)

Support:

Dark Tranquillity
Nailed To Obscurity
Om koncerten

AMORPHIS og ELUVEITIE drager på en omfattende europæisk Co-Headline Tour, der starter i november 2022. Supporter bliver DARK TRANQUILLITY og NAILED TO OBSCURITY.

AMORPHIS har skabt deres egen niche i metallen med deres både inderlige og aggressive; melankolske og tænksomme melodier. På deres seneste studieudgivelse ’Halo’ (der endnu engang ramte de finske albumhitlister på #1 og tyske hitlister på #3) understreger kombinationen deres banebrydende status som et af de mest originale, relevante og givende navne, der er vokset ud af de tusind søers land. Med utallige globale turnéer under bæltet og fjorten albummer genopfinder Amorphis stadig sig selv uden at opgive rødderne.

https://amorphis.net/

https://www.facebook.com/amorphis

https://www.instagram.com/amorphisband/

https://www.youtube.com/amorphis/

 

Medier
Lyt til Amorphis
The Moon
5:58

Eluveitie CH

Om koncerten

Den Schweiziske ni-mandshær ELUVEITIE ligger efter 20 år i den absolutte elite over afholdte og velspillende folk-metalbands. Med udgangspunkt i deres legendariske debutalbum “Spirit” (2006) og den fremragende “Slania” (2008), frem til deres seneste mesterværk “Ategnatos” (2019), har bandet udviklet et banebrydende udtryk. Så langt væk som muligt fra klichéer om drukkenskab og vikingefjollerier, har de udviklet en stil, der blander det bedste fra folk metal og melodød. Deres store respekt for historien (som de oprigtigt udlever), blandet med fantastisk sangskrivning, resulterer i en lyd, som næppe nogen kan benægte geniet i.

http://www.eluveitie.ch/

https://www.facebook.com/eluveitie

https://www.instagram.com/eluveitie_official/

https://www.youtube.com/c/eluveitie

Medier
Lyt til Eluveitie
Ategnatos
4:54

Support:

Dark Tranquillity S

Support:

Nailed To Obscurity D