Beta

Fredag 9. september

Ana Fosca

Om koncerten

ANA FOSCA – aka Linn Hvid – er en eksperimentalkunstner der er på vej op i både det københavnske og internationale noise-miljø.

Hendes musik beskrives bedst med de etiketter, der drejer sig omkring støj som genre – men ikke bare. Uanset om vi beskriver Hvids arbejde som death industrial, dark ambient eller endda drone, er det de turbulente træk mellem de indadvendte og udadvendte tilstande, der definerer hendes musik. Eksperimenterne forbliver drivkraften i et spænd mellem et væld af lydpraksisser og former omkring et stillads af elektroakustik.

Hvids debutalbum ’SOMA’ blev udgivet i 2020 på det russiske pladeselskab Nazlo Records og fik stor opmærksomhed. Det blev udvalgt af Helen Scarsdale Agency som en af årets bedste udgivelser og blev anerkendt af det uafhængige eksperimentelle musikwebsted Ukośnik. Martin Breidahl optrådte med Sortlegeme på Mayhem Noise Fest 2020/2021 og valgte forestillingen som en af årets bedste for Passive/Aggressive. Hvid har også for nylig spillet sammen med Vanity Productions, Posh Isolations Christian Stadsgaard. Andre optrædener inkluderer The 48HOURS Festival i København, ETER Festival i Lund, Sverige, samt Berlins Autonoma Industriale.

Ana Foscas kompromisløse musik kan ikke opleves bedre live, end i spillestedet BETAs mørke og lyd.

https://www.facebook.com/ANAFOSCA

 

Medier
Lyt til Ana Fosca
A Search for Something Already Passing
3:25