Beta

Fredag 30. september

Seventh Wonder (SE)

Support:

Lastera
Om koncerten

Seventh Wonder blev dannet i 2000 af bassisten Andreas Blomqvist, guitarist Johan Liefvendahl og trommeslager Johnny Sandin efter deres tidligere band faldt fra hinanden. Musikken, de skrev og spillede, vendte sig mod progressiv metal. Da keyboardspilleren Andreas “Kyrt” Söderin kom til i slutningen af ​​2000, blev deres nye soniske udforskninger kun cementeret yderligere. To demoer blev indspillet (2001 og 2003), og sidstnævnte fangede pladeselskabet Lion Music’s opmærksomhed, som signede bandet i 2004. Det samarbejde affødte det første Seventh Wonder-album, ‘Become’, som blev udgivet i juni 2005. ‘Become’ blev godt modtaget af både progressive metalfans og medier.

I 2010 udgav bandet albummet ‘The Great Escape’, som igen blev rost med kritikere og fans og cementerede bandets status som et af de førende progressive metalbands, der eksisterede. Til støtte turnerede bandet igen i Europa og optrådte også live i USA på ProgPower Festival.

Seventh Wonder-fans mistede kollektivt forstanden i 2018, da det blev annonceret, at efter en pinefuld ventetid på otte år ville bandets seneste studiealbum ‘Tiara’ blive udgivet. ‘Tiara’ fortsatte endnu en gang bandets sejrsrække med at skabe progressive metal-mesterværker og blev mødt med en høj grad af entusiasme.

Nu, i 2022, vender bandet igen tilbage med endnu et magnum opus af et progressivt metalalbum, “The Testament”.

https://www.facebook.com/seventhwonderofficial

 

Medier
Lyt til Seventh Wonder
Mindkiller
5:58

Support:

Lastera

Om koncerten

Lastera er navnet bag danmarks nye Symphonic Power Metal gruppe. Her blandes traditionelle power dyder som hurtige riffs, harmoniserende guitar, episke soloer, højspændte vokaler og kæmpe lydflader med elementer fra progressiv og extrem metal, som knusende lavtstemte guitarrer og blastbeats. Med et højt niveau af teknisk snilde og flair for catchy sangskrivning, er Lastera klar til at indtage danmark og verdens scener.

Bandet har eksisteret i mange år i andre konstellationer, men det var i 2020 at det endelig fik den rette form af kreative sind og sjæle til at bringe visionen for det københavns-bosatte band til live. Hvert medlem har høj teknisk kunnen og erfaring på deres instrumenter og på scenen, og skaber sammen et lydunivers af international kvalitet der sjældent ses i denne genre i skandinavien.

Første single, ‘From the Ashes’, er bandets genfødselsbrag, og demonstrerer de mange elementer der bærer deres lyd- hæsblæsende tempo, vilde leadguitarrer og fræsende trommer, samt vokalhooks og omkvæd der hænger fat i øret og ikke giver slip.

https://www.facebook.com/lasteraband

 

 

Medier
Lyt til Lastera
Trial By Fire
4:19