Beta

Fredag 24. februar

A Mess

Om koncerten

Fra #metoodebat til den alternative rockscene slår A Mess leadguitaren an. En 1-kvindehær bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks og catchy melodier. Lyden er lige dele bekymringsfri 90er-barn og nutidig indie med en don’t give a fuck attitude, som hvis The Breeders avlede Snail Mail og overlod opdragelsen til Pussy Riot.

Dorte Hartmann er bag aliaset A Mess. “Et rod” er “Dorte” stavet bagfra, et uhøjtideligt virvar af fængende melodier og udadvendte følelser. Live er A Mess et stramt og simpelt duo-set up: sang/elguitar og trommer.

A Mess er flittig på turné i både Danmark og i Tyskland, Schweiz og Østrig og har herhjemme spillet på blandt andet SPOT Festival og Smukfest. Live har hun fået flere rosende anmeldelser med bl.a. 5 stjerner for sin livekoncert på Dexter i Odense. Gaffa mente også at, ”A Mess sparkede røv,” da hun optrådte på SPOT ’22 og Smukfest ’22.

Debut-ep’en ’WOMAN’ er udkommet i slutningen af 2021 med international og national bevågenhed med flere singler i høj rotation på P6 beat og fremragende anmeldelser fra ind- og udland! GAFFA kalder udgivelsen for ”velovervejet, eftertænksomt og stærkt tilrettelagt.

2023 er året for en ny ep ’No Man’, som er in the making.

Web: https://puffinartlab.dk/puffin-music/amess/

Medier
Lyt til A Mess
Fuck Your Way To The Top
2:18