Amager Bio

Fredag 4. oktober

Airbourne (AUS)

Support:

Supersuckers
Om koncerten

Koncerten er helt udsolgt

____

Klasssisk hardrock i sin reneste form. Siden Airbourne for ret præcist ti år siden udgav sit debutalbum, har de lagt verden og ikke mindst det rockhungrende koncertpublikum for deres fødder. Opskriften er nærvær en smittende spilleglæde, og så selvfølgelig en form for rock’n’roll, som skærer helt ind til benet.

Bandet er fra Australien og blev dannet i 2003 af brødrene Joel og Ryan O’Keeffe, der på det tidspunkt var teenagere. De har udgjort kernen i orkestret lige siden.

Inspireret af bands som AC/DC, Judas Priest og Thin Lizzy var stilen lagt fra starten, og de har siden udgivet fire studiealbum, hvor det seneste – ’Breakin’ Outta Hell’ – er fra 2016. Alle plader har fået fine hitlisteplaceringer overalt i den frie verden.

Deres ry som liveband er fænomenalt, og de sammenlignes gerne af anmeldere med en højoktan version af forbillederne AC/DC. Glæd dig til at se dem i Amager Bio.

http://airbournerock.com/

www.facebook.com/airbournerock

https://twitter.com/airbourne

Medier
Anmeldelser

Support:

Supersuckers US

Om koncerten

Aftenens support er den fandenivoldske amerikanske garage rock-trio Supersuckers, som sidste år fejrede 30 år som band. Deres tolvte fuldlængde markerede i den anledning jubilæet i deres klassiske rock’n’roll-ånd med titlen ’Suck It’. Deres syngende bassist Eddie Spaghetti bringer minder om hedengangne Lemmy frem med sin raspende stil, mens guitarist ”Metal” Marty Chandler og trommeslager Chris ”Chango” Von Streicher fuldender lyden med fængende riffs og en solid rockbund, der lyder af sydstaternes støvede natur.

https://www.facebook.com/supersuckers/

Medier