Beta

Fredag 5. februar

Alkymist

Om koncerten

ALKYMIST er en ny kraft i doom metal – en kraft, der på sin egen vis søger at bringe forandringens håb ind i en kaotisk tid. Bandet blev dannet i 2016 af guitarist Stefan Krey (Gas Giant) og bassist Kaspar Luke (Düreforsög) med intentionen om at skabe den tungest mulige musik i et progressivt og atmosfærisk univers. I 2017 blev besætningen fuldendt af sanger Peter Bjørneg (Detest) og trommeslager Philip Kjær Morthorst (The Ritual).

Musikken kan betegnes som progressiv doom metal – en slags “art metal” som deler et åndsfællesskab med klassisk musik og 70’ernes progressive rock. ALKYMIST lader sig ikke diktere af genrekonventioner og stiløvelser. De er derimod deres egne herrer, der viser vejen for fremtidens doom metal i kraft af deres komplekse lyd, mærkbare virtuositet og suveræne kompositoriske overblik.

Musikken er knusende tung og ligeledes melodisk og fængende, men den indeholder i ligeså høj grad dynamik, pauser, teksturer og soniske eksperimenter, som skaber et på én gang sært, smukt og frygtindgydende udtryk.

https://www.facebook.com/alkymist/

Medier
Lyt til Alkymist
Myling
7:53
Anmeldelser