Beta

Torsdag 22. november

Amager VS Amerika

Feat::

Mighty Mike McGee
Peter Dyreborg
Om koncerten

Slam poetry vender tilbage til Amager og Beta.

Og på denne særlige aften endda med den amerikanske legende og dobbelte poetry slam-USA-mester Mighty Mike McGee + Amagers egen dobbelte slam-DM-vinder Sara Hauge + vært og dansk slams nestor Peter Dyreborg + TBA-slammere fra det københavnske vækstlag, som slammer om… Amager!

Så… kom med til en aften med sjove digte + skæve digte + digte der handler om noget, og ikke mindst lækre digte + digte der smager godt + digte der slår, og digte med hår: Talte ord med humor og nerve.

Mighty Mike McGee kommer fra poetry slams moderland (m/k/q) USA. Han vandt det amerikanske poetry slam-mesterskab i både 2003 og 2006 (som i visse kredse anses for VM). Og han har turneret land og rige rundt i mange år, han har udgivet bøger og lavet shows på TV, og så er han bare en alround genial performer, som du ikke må gå glip af.

Sara Hauge har godt nok en skummel fortid som bornholmer, men i dag er hun 100 % Amager-baseret. Hun vandt DM i poetry slam i både 2014 og 2018, og endda også KBH-mesterskabet i både 2016 og 2018. Og hun er sjov! Og vred! Og vild! Og fuldstændig fabelagtig på en scene selv om hun er skingrende skør. Men det er også lige netop dét, der gør, at du elsker hende.

Peter Dyreborg er aftenens vært, der binder det hele sammen. Han er dansk poetry slams grand old man og nestor, ex-DM-vinder med syv bøger bag sig, senest Visitkort i 2018, og en prof karriere som scenekunst- og spoken word-performer, bl.a. på Det Kongelige Teater. I 2018 er han også aktuel med soloshowet ”Den unge Peter Dyreborgs lidelser”. Og så er han vanen tro her og der og alle vegne.

Og indimellem det hele præsenterer vi som nævnt også tre TBA-slammere fra det københavnske vækstlag, som får til opgave at tema-slamme om og med og ud fra Amager og alt muligt andet, der har med Amager at gøre.

Så kom med! Det bliver genialt-great.

Og takket været samarbejdet mellem Peter Dyreborg & Co. og foreningen Amar:litt og spillestedet Beta og den generøse støtte fra både Statens Kunstfond og Amager Øst Lokaludvalg, så… kan du opleve showet ganske gratis og med fri entré, men… kom i god tid, hvis du vil sidde godt. Yeah!

Ja, gratis show!!!

Medier

Feat::

Mighty Mike McGee us

Om koncerten

Storyteller • Comedian • Poetry Champion

http://www.mightymikemcgee.com/

 

Medier

Feat::

Peter Dyreborg

Om koncerten

http://www.peterdyreborg.dk/

Medier