Beta

Lørdag 28. maj

Anti Ritual & Nyt Liv, We Are Among Storms

Om koncerten

Anti Ritual trækker på dødsmetal, black metal og grindcore så vel som hardcore i skabelsen af sit rasende udtryk, understreger bandet tematisk set aggressiv musiks potentiale som en politisk aktivitet og i forlængelse heraf dens katarsiske funktion for de involverede.

Emner som den moderne kapitalisme, den tiltagende fascismes mange forklædninger, frygten for det totale miljømæssige kol- laps og deraf hvilken verden, vi efterlader til vores børn, er det essentielle brændstof på denne harske, men også dynamiske plade. Den centrale nerve bag numrene har været at finde en konstruktiv ventil for det mindre end optimistiske syn, som mø- der alle, der gider se op fra deres skærme i længere end et par sekunder. Numrene er skrevet af Anti Ritual som et forsøg på at håndtere og sætte ord på det, der omgiver os alle.

I efteråret leverede de deres første fuldlængdealbum ‘Expel The Leeches’. Ti numre med rasende og kværnende blackened hardcore, der leverer en bidsk kommentar til verdens tilstand.

Medier
Lyt til Anti Ritual
Expel The Leeches
1:48

Nyt Liv

Om koncerten

NYT LIV afsøger de nye musikalske afkroge og viser sig fra en hårdere og mere kontant side, som dermed udvider rammerne for deres indignerede, alternative hardcore. Teksterne er simple og formuleret i et hverdagssprog, hvor budskaberne er ikke pakket ind i flotte ord og metaforer.

Deres andet album ”Den døde sol” er et følelsesladet album om livet og de svage i samfundet. Om valg, et valg om hvordan man vil leve sit liv. Om modgang og om at miste. Om egoismen, at gøre ting på bekostning af andre. Om de svage i verden, dem som har brug for hjælp. Dem, som ingen vil hjælpe.

NYT LIV har de seneste år gjort sig bemærket med den selvudgivne 2017-EP ’Livet Brænder’ og debutalbummet ’Ensomhedens Kolde Kald’, der udkom i maj 2019 på Indisciplinarian. Dertil medvirker bandet med det ene ud af to numre til den officielle Copenhell 10 års jubilæums-single i form af hardcore-hymnen ‘Hårde Tider’. Det har medført koncerter på blandt andet Roskilde Festival, Copenhell (x2), SPOT Festival og support-koncerter for ligesindede artister som Cancer Bats og Turnstile.

Medier
Lyt til Nyt Liv
Givet Op
3:25

We Are Among Storms

Om koncerten

Med stor studie- og liveerfaring fra bands som PSYKE PROJECT og Église er formålet med denne konstellation at blande aggressive og tunge stemninger med det fredfyldte, opløftende i én naturkraft.

Med debutalbummet i værkerne forsøger bandet at vise alle deres unikke blanding af metal. Albummet udkom i 2020 og følger op på den selvbetitlede ep fra 2018.

Medier
Lyt til We Are Among Storms
Traveller
3:45