Beta

Fredag 17. marts

Aphyxion

Support:

Billy Boy in Poison
Contrition
Om koncerten

“Meet Aphyxion, the new saviours of melodic death metal… one of the most exciting new bands in Europe!” – Dom Lawson, Metal Hammer UK

Metal Hammers redaktør, Dom Lawson, talte højt og tydeligt, da han anmeldte den moderne metalkvintet APHYXION i 2014. De unge drenge, som kun er i starten af 20’erne, har allerede fået en del opmærksomhed efter deres koncerter på festivaler såsom Wacken Open Air og Copenhell. De har turneret rundt i Europa og spillet sammen med anerkendte bands som Soilwork, Soulfly, Hatebreed og Hatesphere.

Bandet blev dannet i 2007 og blev hurtigt spottet af de danske medier. I løbet af de første par år blev de nomineret til ”Bedste Live Band” ved Danish Metal Awards, vandt publikumsprisen til Royal Metal Grand Prix og fi k deres første demo anmeldt som ”Månedens Demo” i Danmarks største musikmagasin Gaffa.

I 2011 spillede APHYXION på verdens største metalfestival Wacken Open Air som det yngste band i festivalens historie. Året efter kom de på deres første Europa turné – på trods af at ingen i bandet var gamle nok til at få kørekort.

Debutalbummet ”Earth Entangled” blev udgivet i 2014 og er produceret, mixet og masteret af Jacob Hansen (Volbeat, Aborted, Primal Fear osv) og APHYXIONS guitarist Jonas Haagensen.
Udover en nominering som ”Bedste Hard Rock Album” til Gaffa Prisen fik albummet rosende anmeldelser fra prestigefyldte rock og metalmedier fra hele verden.

http://www.aphyxion.dk/

Medier
Anmeldelser

Support:

Billy Boy in Poison

Om koncerten

Billy Boy In Poison er et efterhånden fasttømret navn i dansk metal. De har gjort sig godt bemærket på Danmarks store metalfestivaler og været med på turné med Aborted, Hatesphere, Vildhjarta og Trigger the Bloodshed.

Drengene fandt samme i 2005 og siden har de finslebet deres kraftfulde blanding af dødsmetal og deathcore. Efter en række EP’er udkom debuten ‘Watchers’ i 2013 og blev rigtig godt modtaget af både presse og publikum.

Med mere end 75 show over hele Europa, så er Billy Boy in Poison blevet en sikker leverandør af live-metal i høj klasse.

Medier
Anmeldelser

Support:

Contrition

Om koncerten

Contrition spiller progressiv metal og trækker også på en lang række metalliske subgenrer, blandt andre thrash og groove, og debuten ‘Reflections’ balancerer det brutale og teknisk præcise med atmosfæriske og melodiske.

Gruppen blev dannet tilbage i 2009, og i 2014 fik Anders Høst pladsen som bandets nye forsanger.

https://www.facebook.com/pg/ContritionOfficial/

Medier
Anmeldelser