Amager Bio

Fredag 4. september

Artillery & Manticora

Om koncerten

FÅ BILLETTER!

Koncerten er pga. corona med unummererede siddepladser, og du skal blive siddende under hele koncerten. Du må dog gerne rejse dig, hvis du skal på toilettet eller, hvis du vil hente noget i baren. Baren har åbnen under hele koncerten. Alle corona-reglerne kan du læse om her: https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

___

Artillery er en institution i den danske metalscene og behøver vel egentlig ikke den store introduktion. Deres seneste album “The Face Of Fear” har gået sin sejrsgang verden over og bandet har spillet koncerter i både Europa, Rusland, USA, Sydamerika, Asien og Australien. Bandet mistede desværre stifter og band-broder Morten Stützer, men fortsætter ufortrødent i hans ånd og med uforandret styrke, og koncerterne vil være en hyldest til ham.

www.artillery.dk

Medier

Manticora

Om koncerten

Manticora er efter 8 albummer, 8 europæiske turnéer, 2 Nordamerikanske turnéer, en Japan tour og masser af festival-shows rundt omkring i verden (Copenhell, Wacken, Sweden Rock, etc.) et band, som de fleste metal-hoveder kender til efterhånden. Bandet har været med, siden 1999, og både presse og fans har normalt kun ros tilovers for bandets høj-oktan thrashede power/prog metal, både når talen falder på deres albummer, men også i forhold til deres liveshows, hvor Manticora er kendt for at levere energisk hver gang. Bandets kommende album er sat til at udkomme den 28/8, 2020 – det er anden del af deres kæmpe projekt med en 321 siders horror/thriller roman og dobbelt konceptalbum!

www.manticora.dk

Medier