Beta

Lørdag 26. maj

Asger Techau

Om koncerten

Koncerten er en del af Amager Majfest på Musiktorvet.

Der er fri entré!

____

Asger Techau ligger ikke på den lade side. I 2016 udkom debutalbummet ‘Phonetics’; sidste år landede EP’en ‘WAVES’ og nu er den produktive musiker og sangskriver aktuel med sin nye EP ‘TIME’, der ser dagens lys fredag 4. maj.

Ligesom forgængeren er den nye EP blevet til i et tæt samarbejde med producer Caspar Hesselager (Hymns from Nineveh, The Eclectic Moniker, Palace Winter). De to har fundet ind til en velfungerende og effektiv modus operandi, hvor EP’ens fire numre tydeligt viser, at Techau arbejder med et kyndigt overblik på at skabe dynamik og sonisk afveksling.

I et musikalsk udtryk, hvor både raffinerede trommemønstre, melodiske basforløb, ringlende guitarer og en legesyg brug af synthesizere giver plads til såvel det energisk medrivende (i singleforløberen ‘Eraser’) og det atmosfærisk dvælende (i det ambiente afslutningsnummer ‘Giant’) understreger Asger Techau tydeligt, at hans solokarriere er eftertrykkeligt sat på skinner.

Med sig i studiet har han, foruden Hesselager (klaver, synths, produktion, mix), haft sin gamle makker fra Kashmir, Mads Tunebjerg (bas), Morten Christian Haxholm (bas) og Steffen Nordenstam (guitar). Hovedpersonen selv har stået for vokal, guitar, synths, trommer og percussion.

Koncerten er en del af Amager Majfest, der udfolder sig i Flinterenden, på Musiktorvet, ved Amager Centret, Sundby Kirke, Sundby Øster Plads – og på alle strækningerne der imellem.

Lørdag vil der være streetsport, gadeteater og koncerter. Søndag et familieprogram hvor der tilbydes gadeteater, familiekoncerter og drop-in værksteder for både børn og forældre.

Begge dage med streetfood, kaffe og kage.

Det endelige program kan ses på kalender.nyamagerbrogade.dk

 

Medier