Beta

Fredag 13. marts

Ash (GB)

Support:

Social Animals
Om koncerten

For 25 år siden bragede de nordirske pop-punkere Ash gennem lydmuren, og for at fejre det, har trioen annonceret udgivelsen af ’Teenage Wildlife: 25 Years Of Ash’ til februar.

’Teenage Wildlife’ sporer bandets karriere fra debuten ’Jack Names The Planets’, gennem ’Buzzkill’ til 2018’s top 20 album ’Islands’. Dertil byder ydgivelsen på en et helt nyt track ’Darkest Hour of the Night’ samt en række top 40 singler, herunder ’Girl From Mars’, ’Gold Finger’, ’Oh Yeah’. En hyldest til idolerne i Buzzcocks er også at finde på udgivelsen i form af covernummeret ’Everybody’s Happy Nowadays’.

Bandet blev dannet tilbage i 1989 i Downpatrick og har til dato udgivet 8 albummer, hvor det første, ’Trailer’, udkom i 1994. Bandet har stadig den originale besætning bestående af sanger og guitarist Tim Wheeler, bassist Mark Hamilton og trommeslager Rick McMurray

Med udgivelsen af ’Teenage Wildlife’ annoncerer bandet også en turne der tager dem rundt i Europa, hvor de vil genbesøge mange af de byer, som de tidligere har givet koncert i. København kan også se frem til et besøg, når de rammer BETA 13. marts.

https://www.facebook.com/ash/

Medier

Support:

Social Animals US