Amager Bio

Lørdag 25. marts

Asking Alexandria (UK)

Support:

The Word Alive
Bohemian Grove
Om koncerten

Metalcore-bandet Asking Alexandria kommer til Amager Bio med original sanger!

2016 har været et godt år for britiske Asking Alexandria som har turneret verden rundt og udgivet deres fjerde album gennem Sumerian Records.

De spillede sidst i Danmark til Copenhell 2015, hvor deres fans kunne glæde sig over en virkelig energisk koncert og et oplagt band. Til marts vender de så tilbage til København, når de spiller i Amager Bio. Vejen hertil har dog ikke været nem.

I januar 2015 valgte den originale sanger Danny Worsnop at forlade bandet, og det tog hårdt på bandets ikoniske lead guitarist og sangskriver, Ben Bruce: “We hadn’t reached our destination yet, and Danny had. I think it was necessary. When it happened, I was devastated. I lost my best friend. We even started referring to this part of our career as ‘The Black period.’” Men de fire resterende bandmedlemmer lod sig ikke sådan slå ud. Bruce fandt inspirationen til nye sange og med hjælp fra Denis Stoff fra bandet Make Me Famous – en ukrainsk fan som også er sanger – udgav de bandets fjerde album, ’The Black’, og tog på turné. Med albummet vendte de musikalsk tilbage til begyndelsen med sange, der er elektronisk funderede men samtidig med groovede og tunge melodier.

Men nu er Worsnop tilbage! I mellemtiden har han fokuseret på sin hard rock supergruppe, We Are Harlot, og også arbejdet på et solo album, der udkommer til februar. Med Worsnop tilbage i rollen som solid frontmand i Asking Alexandria, er han og resten af bandet er klar til at turnere i 2017.

25. marts spiller Asking Alexandria i Amager Bio!

http://www.askingalexandria.com/

Medier
Anmeldelser

Support:

The Word Alive US

Om koncerten

The Word Alive er et amerikansk metalcore-band fra Phoenix i Arizona. Det blev dannet tilbage i 2008 og havde sin EP-debut i 2009, og første album kom i 2010. Det er bleve til fire fuldlængder i alt, alle på Fearless Records.

https://www.facebook.com/thewordalive/

 

Medier
Anmeldelser

Support:

Bohemian Grove UK