Beta

Lørdag 7. september

Aslan & Bo Evers (IRL)

Om koncerten

Aslan er et af Irlands helt store bands, og fra slutfirserne til op i halvfemserne kunne de endda bide skeer med U2 på deres grønne hjemø. De har en lang række topplaceringer på hitlisterne for de mange sange og 8 album, de har udgivet.

Særligt deres single ‘Crazy World’ er værd at bemærke, for ud over at ligge nummer 30 af “The Top 100 Irish Greatest Songs of All Time”, og den er taget fra pladen ‘Goodbye Charlie Moonhead’ som er dét album Aslans kommende turné vil fejre 25-året for.

https://www.facebook.com/officialaslan/

Medier

Bo Evers

Om koncerten

Du kender sange som storhittet ‘Fred’, ‘Barry White’ og ‘Hver Anden Weekend’ og du kender Bo Evers’ karakteristiske kvækkende stemme. Bo Evers er en orddriblende trubadur og hans underfundige rim og skæve menneske-observationer er forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Bo Evers og hans band udfordrer den traditionelle dansksprogede musik ved at kombinere det underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk!

De følsomme og humoristiske tekster og den sprudlende, legesyge musik blomstrer op i en højere enhed til koncerterne, og sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når det musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Koncerterne spænder over ny-klassikeren ”Fred”, tragikomiske ballader og frejdige serenader som “Barry White” og “Et dansenummer” til de mere eftertænksomme sange som “Hver anden weekend”.

https://www.facebook.com/BoEversDK/

Medier