Beta

Fredag 10. maj

Astronaut

Support:

Doula
Om koncerten

Bandet Astronaut er en sjældenhed nutildags – De har taget sig tid til at skabe deres helt eget univers. Det er 5 venner, der i hele deres barndom har været på opdagelse i deres fædres vinylsamlinger, og derefter fundet hinanden. I de sidste 4 år, som studerende på konservatoriet i Århus, har bandet mest holdt sig bag lukkede døre, har kun givet få offentlige koncerter, og tilbragt 2 år i studier rundt omkring i verden, med visionen om et debutalbum fra hjertet.

Astronaut har nu med optrædender på bl.a. Spot Festival, Smukfest og Aros Kunstmuseum opbygget et ry for at levere extravagante og opløftende koncertoplevelser, der bringer publikum tilbage til 70’ernes og 80’ernes luksuriøse tidskapsel.

P6Beat vært, Carsten Holm, har kastet sin kærlighed på bandets charmernede og energifyldte sangunivers og beskriver bandet som “modige, røddraperede og repræsentanter for den romantiske del af rocken.”

Bandet indledte i 2017 en stadig igangværende indspilningsprocess i New York med den amerikanske producer Claudius Mittendorfer, der har arbejdet med navne som Interpol, Franz Ferdinand, Muse og Arctic Monkeys – og nu kan man snart forvente at få et indblik i musikken, der udspringer heraf.

Debutalbum udgives i foråret 2019.

https://www.facebook.com/AstronautLove/

Medier

Support:

Doula

Om koncerten

DOULAs sange udfolder sig i et univers mættet med kolde, industrielle synth-teksturer, alt imens beats leveres med millimeter præcision og med rå vitale baslinjer. DOULA kombinerer moderne beats og en unik vokallyd med elementer fra 80’ernes no-wave æstetik.

Der er indtil videre udgivet 2 sange ud af i alt 5 sange fra den kommende EP, som udkommer september 2019 og er mixet af Brian Batz (Sleep Party People). Begge har høstet opmærksomhed på bl.a. Bands of Tomorrow, hvor DOULA også har været udnævnt til Ugens Upcoming artist. Sangene har også være playlisted på Spotifys New Music Friday og New Indie & Alt. samt YouSees og Telmores New Releases. Med live er Lasse Vistisen (Suraja) på bas og Benjamin Fischermann (Reliks) på trommer.

https://www.facebook.com/doulaDK/

Medier