Beta

Onsdag 6. oktober

Wide & Sasha Adrian, Neptun

Om:

AuditionDays
Om koncerten

WIDE

23-årige sanger og sangskriver WIDE er den perfekt afbalancerede kombination af attitude og sårbarhed. Med inspiration fra stærke kvindelige artister som Nao, Doja Cat og MØ sætter WIDE lyd på livet i start 20’erne igennem en kombination af hårdtslående beats og catchy melodier, der er umulige at stå stille til. Væbnet med sin kraftfulde og sanselige vokal drager WIDE dig ind i sit elektro-poppede univers der sætter bobler i sjælen, når hun fortolker verden omkring sig med både powerfulde og silkebløde toner.

Hendes stil er elektronisk pop, og måden, hvorpå hendes vokal bevæger sig ubesværet henover både tekst og fraseringer, er fortryllende. (..) WIDEs sensuelle vokal, beatet og budskabet er den perfekte girlpowercocktail.” – Bands of Tomorrow

I 2019 udgav WIDE sangen ”Naked”, som har fået over 80.000 visninger på YouTube og samme år spillede hun finaleshows i både Popkorn Nordic og Emergenza. Sangerinden har spillet adskillige udsolgte shows i København, senest på H15 i august 2021, og der er garanti for en rytmisk aften og musik der sætter gang i hofterne, når WIDE går på scenen.

https://www.facebook.com/WIDESOUNDS

 

 

Medier
Lyt til Wide
Too Real
3:27

Sasha Adrian

Om koncerten

Sasha Adrian er lyden af ny nordisk indie med stærke referencer til den Amerikanske Nordøstkyst, hvor bandets frontfigur, sanger og sangskriver Sasha Adrian, har boet i sit ungdomsliv.

Hun bevæger sig i et dragende krydsfelt mellem neo-folk og indierock, og dyrker kontrasten mellem det smukke og det smertefulde. Med stærke tekster som udgangspunkt skaber Sasha Adrian et univers der rummer både en intim, nærmest hviskende sårbarhed såvel som kraftfuldt forløsende øjeblikke fyldt med drivkraft og distortion. Hun har med sin første udgivelse fanget opmærksomheden fra både medier som Uniradioen, Good Becuase Danish og Bands of Tomorrow, der beskriver hendes stemme som en ”ekstremt nærværende vokal”.

Sasha Adrian er beslægtet med danske navne som Brimheim, og Reveal Party, og internationale navne som Phoebe Bridgers, Snail mail og Julien Baker. I foråret 2021 udkom hendes første single ’Birds’, der er produceret af bedroom-pop produceren August Blicher Friis.

https://www.facebook.com/sashadrian

Medier

Om:

AuditionDays

Om koncerten

AuditionDays er et koncept, hvor upcoming artister først spiller live for et publikum og får konstruktiv feedback på musik, pr og performance af professionelle musikere og branchefolk. En unik mulighed for at få øje på ny musik og til at løfte artisterne et niveau op.

ORA er organisationen bag og er landsorganisation for alle rytmiske amatørmusikere, for vækstlaget, for øvelokalerne, for musikforeningerne her i landet. ORA bakker desuden op om alle, som støtter udfoldelsen, talentet og vækstlagene på den danske amatørscene.

Pr-coachingen er støttet af Tuborg Fondet

Medier

Neptun

Om koncerten

Neptun er på en sonisk rejse i univers af kontrastfylte følelser og stemninger.

Det dansksprogede synth-rock band svæver i det ene øjeblik væk i dybe blå melankolske farver, for så i næste øjeblik at kaste sig tilbage i en kropslig og voldsom energi med en rå og umiddelbar in-your-face vokal.

https://www.facebook.com/rejsen.til.neptun

Medier