Beta

Lørdag 20. januar

Auðn (IS)

Support:

Sunken
Om koncerten

Trods sin skønhed, kan Island være et mørkt sted hvor både frygtindgydende og inspirerende naturkræfter raser. Fra landsbyen Hveragerði på den sydlige del af vulkanøen kommer Auðn som er det seneste skud på den fremadvoksende, blackmetalliske islandske stamme.

Auðn blev dannet i 2010 og spiller midttempo, atmosfærisk blackmetal, hvor de får malet nogle grandiost melankolske og smukke lydflader op. Gruppen selvbetitlede debut udkom i 2014 og i november 2017 kommer opfølgeren ‘Farvegir Fyndar‘ som er blevet set frem til af mange.

Senest har de gæstet Roskilde Festivals Rising-scene i 2017, men denne gang får man mulighed for at opleve dem i BETAs fortættede atmosfære.

https://www.facebook.com/audnofficial/

Medier
Anmeldelser

Support:

Sunken

Om koncerten

Sunken er et atmosfærisk black metal band fra Aarhus. Bandet startede i 2012 med det formål at producere lange og atmosfæriske sange, inspireret af havet, den omkringliggende jyske natur, melankoli og depression.

I starten af 2013 indspillede bandet demoen ‘The Crackling of Embers’, som består af to numre på i alt 27 minutter. Demoen blev velmodtaget og landede bandet en plads hos det Portugisiske pladeselskab Nordavind Records. Siden da har bandet spillet overalt i Danmark, besøgt Tyskland og spillet med bands som Pillorian (US), Valborg (DE), Deafheaven (US), Solbrud og Wolves In The Throne Room (US).

I 2017 fik Sunken nyt blod i bandet, og indspillede deres længeventede debutalbum ‘Departure’, som viser en mere modent greb på deres genkendelige lyd.

”Sunkens Departure er et perfekt eksempel på, at black metal i 2017 er andet end skyggen af pionerer som Mayhem og Burzum. Dette album viser, at black metal er mere end sataniske klichéer, dårlig produktion og fortællinger om nordisk mytologi. Departure fortjener 9 ud af 10 kranier på grund af Sunkens unikke evne til at balancere de blødeste og ondeste sider af black metal. De har skabt et mesterværk inden for dansk black metal, som ikke skal overses.” – Heavymetal.dk (9/10)

Music: www.sunkendenmark.bandcamp.com

Facebook: www.facebook.com/sunkendenmark

Medier
Anmeldelser