Amager Bio

Torsdag 14. februar

Baal

Support:

She’s a Sailor
Om koncerten

Koncerten 14. februar er udsolgt, men vi kan tilbyde en ekstrakoncert 13. februar
https://amagerbio.dk/k/baal-5/

___

I 2019 er det 25 år siden medlemmerne i Baal mødtes for første gang. I 1994, midt imellem rasende grunge og snotnæset britpop, at sangeren Bjørn Fjæstad, guitaristen David Kampmann og pianisten Henrik Sten Melander mødtes i deres søgen efter deres egen musikalske identitet.

De begyndte med David Bowie-covers, men fandt hurtigt deres helt egen stil, og deres hjemmeproducerede debut-ep vakte allerede stor opmærksomhed og gjorde, at de blev nomineret som “månedens band” i Politiken.

Med deres særegne tekstunivers og ekspressive udtryk ramte de efterfølgende plet i første hug i 1996 med deres debutalbum ‘Sensorama’, der ifølge Gaffas 6-stjernede anmeldelse “udfordrede alle musikalske opdagelsesrejsende”.

Siden er det blevet til yderligere fire studiealbum, men også teatret har trukket. Bandet har leveret musik til flere stykker og musicals, og Fjæstad har også gjort sig som skuespiller.

Nu vender de så tilbage til et nyåbnet Amager Bio, hvor vi sidste fejrede 20-året for ‘Sensorama’ i 2016 (hvis vi da ikke medregner åbningen af Musiktorvet samme år.)

https://www.facebook.com/pg/Baalmusic/

 

Medier

Support:

She’s a Sailor

Om koncerten

Som opvarmning præsenteres det danske indiepop-orkester She’s a Sailor, der med debutsinglen “Beautiful” i 2016 blandt andet røg i tung rotation på P4. Efterfølgende har de turneret i hele landet såvel på spillesteder som til festivaler. Bandet bygger sit univers på den gode og iørefaldende melodi i stemningsfulde og finurlige arrangementer med kammerpop-undertoner.

Duoen består af de to viborgensere Jesper Vindberg (guitar og sang) og Thomas Albrechtsen (klaver og sang). Begge ser de meget frem til rollen som opvarmningsband for Baal:

“Baals nuancerige og eksperimenterende stil gjorde stort indtryk på os, da vi lærte dem at kende der i halvfemserne. Derfor glæder vi os rigtig meget til at supporte dem og give vores bidrag til, at publikum får en god aften,” siger Thomas Albrechtsen.

På scenen flankeres She’s a Sailor af bassist, trommeslager og trompetist.

https://www.facebook.com/shesasailor/

Medier