Amager Bio

Lørdag 4. november

Back to Back 30-års jubilæum

Support:

Ivan Martinez
Om koncerten

Til efteråret fejrer Back to Back deres 30 års jubilæum med intimkoncerter rundt i landet. På Spil Dansk Dagen rammer de Amager Bio

(Koncerten er med unummererede siddepladser)

Det startede i 1987 med bandets debut album ”Den Første” udgivet på Medley. Det er siden blevet til 5 studie albums, et hav af singler, opsamlings albums, remixes, og hitliste placeringer i både ind- og udland.

At landets radio stationer stadig dagligt spiller sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og ”Holder Fast”, ”Langt Væk På Havet Et Sted”, ”Varm Chokolade” understreger bandets popularitet og deres plads i den danske musikhistorie.

Om 30 års jubilæet fortæller Morten Remar: “Det er helt utroligt at vi kan se tilbage på 30 år. Det er en kæmpe ære at have været med til at skabe noget som har betydet så meget for andre. Vi møder så mange mennesker der fortæller hvor meget de har oplevet med vores musik, det er skønt at kunne dele det hele med dem igen. Nis Bøgvad tilføjer: Det er fantastisk at genopleve alt det vores sange har betydet for vores publikum. Vi er meget taknemmelige over stadig kunne dele vores musik med alle dem der kommer og synger med.

Medier

Support:

Ivan Martinez

Om koncerten

Ivan Martinez er Danmarks nye, charmerende singer/songwriter med potentialet til at blive landets nye pop-darling. Hans musik centrerer sig om et lækkert og glad pop-univers, der trækker på et ærligt og poetisk udtryk, inspireret af hans chilenske rødder.

Selvom den unge Ivan Martinez er ny på den danske popscene, har han allerede optrådt i TV2 GO’morgen Danmark, fået massiv airplay på de danske radiostationer, fået adskillige fangrupper – de såkaldte ”Martini’er” samt haft sin single som titelsang til TV2’s komedieserie ”Grethe”.

Når han varmer op for Back to Back bliver det i en duo-konstellation.

https://www.facebook.com/ivanmartinez.dk/

Medier
Anmeldelser