Amager Bio

Mandag 7. august

Bad Religion (US)

Support:

Riverhead
Om koncerten

Kom og hæng ud inden koncerten til Dirty Days of Summer!

Foran Amager Bio vil der fra kl. 15 være øl, DJ’s og mad fra Jakobsens Pita

___

Bad Religion tager til sommer på en turné der rammer en lang række europæiske festivaler, herunder Dirty Days of Summer i København

Dirty Days of Summer er en københavnsk sommerfestival, der for sjette år retter fokusset på forskellige nicher inden for den hårde musik. Den plejer at foregå i og omkring spillestedet BETA, men i år tager den også det noget større venue Amager Bio i brug.

Bad Religion er et navnkundigt punkrock-band fra Los Angeles. Det blev dannet i 1979 og har udgivet seksten studiealbum samt en række andre udgivelser. De bliver regnet for et af de bedst sælgende punkrockorkestre med mere end fem millioner solgte eksemplarer til dato.

Bandet er kendt for dets både forstandige, gribende og socialt indignerede tekster og har inspireret en lang række andre bands. Af dem kan nævnes Kreator, Offspring og Parkway Drive, der alle har hyldet Bad Religion med covernumre.

I snart fyrre år har gruppen holdt dampen oppe, og tæller stadig tre af de originale medlemmer. Sangeren Greg Graffin og bassisten Jay Bentley kan stadig opleves live, men guitaristen Brett Gurewitz er med live på de store turnéer længere, selvom han stadig spiller en rolle ifht. sangskrivningen.

https://www.facebook.com/badreligion/

http://www.badreligion.com/

Medier
Anmeldelser

Support:

Riverhead

Om koncerten

Et band, der på trods af rødder i forskellige hardcore-konstellationer som Halshug, Black Temple og As We Fight, bevæger sig tættere mod noise og punk rock.

Hvor hardcoren ofte insisterer på udelukkende at kredse om hurtige D-beats og skærebrænderskarp riffing, trækker RIVERHEAD musikken i en mere dynamisk, støjrocket og melodisk retning samtidig med at de bevarer den notoriske punkenergi.

Medier