Beta

Lørdag 22. september

Bamboo Brothers

Om koncerten

Jesper Ørberg, Assi Roar, Mikael Roupé, Kristian Lassen og Troels Skovgaard har spillet sammen siden de i 1993 var helt sultne og grønne skud i en spirende skov af varm og velgødet dansk, musikalsk westcoast-undergrund.

Bamboo Brothers voksede ekstremt hurtigt, og skød stilsikkert og rankt op over underskoven og helt op i de luftlag, hvor radiobølgerne kærligt opfanger og videresender budskabet om danseglæde og smil. Det blev til Albums’ene “No easy Way”, “Bamboo Brothers”, “Moments” og en hulens bunke livekoncerter på spillesteder og festivaler.

At de langt fra er mætte endnu, vidner 2018-ep’en Filtered i allerhøjeste grad om. Når Kristian Lassen banker trommerne i stilling bag de fire hoved-komponister, fyrer den samlede kvintet stilsikkert af fra hoften med friske, potente og indbydende topskud.

De fem musik-brødre er i den grad soulmates, hvilket rammer lytterens opmærksomhed med al tydelighed på dette udspil: Musikken er legesyg, sammentømret og inspirerende med en smittende stemning, der med det samme sætter sig fast i hjernen og tvinger foden til at vippe med – og hjertet til at banke…

http://bamboobrothers.dk/Home.html

 

Medier