Beta

Torsdag 21. november

Baroness (US)

DJ:

Dark Horse
Om koncerten

De er annonceret som support for Volbeat de kommende koncerter, men helt eksklusivt kan fans af Baroness (igen) opleve dem i BETAs intime rammer.

Det eklektiske og eksperimenterende metalband Baroness står med fødderne solidt plantet i sludgens og postmetallens snavs, tyngde og poetiske passager. På deres seneste udgivelse ’Gold & Grey’ fra juni i år udvider de endnu engang paletten og nedbryder genrebarriererne til både prog og jazz. Bandets grundlægger og eneste originale medlem John Baizley fortæller om albummet: ”This is the most clear representation of the artistic vision I have for the band that we’ve ever done”.

Bandet blev dannet tilbage i 2003 i Georgia og har fem studieudgivelser bag sig, der alle er navngivet på en ene eller anden måde efter farver. I 2017 blev de nomineret til en Grammy for ’Shock Me’, som er en single fra albummet ’Purple.’

Baroness har gæstet Danmark flere gange bl.a. på Loppen, Roskilde Festival og i Vega. Sidst de var på BETA var til sommerfestivalen Dirty Days of Summer i 2012, og nu får man igen muligheden for at opleve dem i intimscenens vellyd. Men man skal være hurtig. Der er kun tre uger til koncerten!

https://www.facebook.com/YourBaroness/

Medier

DJ:

Dark Horse

Om koncerten

Til Baroness-koncerten i BETA åbner vi dørene allerede kl. 19 med billige bajere og et 2 timer langt DJ-set.

Bag pulten finder vi DJ Dark Horse aka. forsanger i Helhorse Mikkel Wad Larsen. En musikconnaisseur der vil skabe den helt rigtige stemning, og som er så stor en Baroness-fan, at han har tatoveret sin ene arm med et baroness-sleeve.

Kom og beundr kropskunsten og køb billige 5 x flaskeøl (Tuborg eller Carlsberg) = 100,- eller 2 x gulddamer på flaske for 50,-

Medier