Beta

Fredag 1. december

Bersærk

Support:

MonoType
Om koncerten

Århusianske Bersærk blev dannet i 2012, og med udgivelsen af debutalbummet MULM i efteråret 2015 sparkede bandet for alvor dørene ind til den danske undergrundsscene med sin unikke, dansksprogede doom-rock/heavy-rock.

Siden da har kvartetten, med karismatiske Casper Popp i front, imponeret med intense liveoptrædener over det ganske danske land, inklusiv medrivende koncerter på de store festivaler Copenhell og Roskilde Festival. Bersærk er også et yndet supportband for store såvel danske som udenlandske navne. Blandt andet har de åbnet ballet for Red Fang og EyeHateGod, og i juni måned varmede de op for Monster Magnet på Voxhall i Århus.

Ud over MULM har Bersærk EP’en TRÆLDOM (2013) i sin diskografi. Både EP’en og det fulde album har høstet mange roser hos anmelderne. Sideløbende med de heftige energiudladninger til koncerterne er Bersærk således også i fuld gang med at arbejde på nyt materiale til et kommende album. Den første single – Fimbuls Børn – udkom den 31. maj 2017, mens udgivelsen af hele deres andet fuldlænge-album forventes i først i det nye år.

Bersærk har i 2017 også medvirket i et projekt, som blev sat i søen af Chainsaw Cherry Productions og endte ud i en mini-dokumentarfilm om blandt andet den nye single. Se filmen ”Fimbuls Børn” via www.vimeo.com/bersaerk

www.facebook.com/Bersaerk

Medier
Anmeldelser

Support:

MonoType

Om koncerten

MonoType er en københavnsk trio fra 2013 der spiller tung og groovy grunge.

Kompositionerne er simple, hårdtslående og beskidte, selvom de ikke holder sig tilbage for at håndtere mere sofistikerede temaer og taktarter.

Det musikalske udtryk refererer bredt til de sene 90’ere, men med en langt mere optimistisk og legesyg tilgang til den mere spontane og simple form for kunst.

MonoType danner et øjebliksbillede af rocken anno 2017 med brede og
hurtige penselstrøg uden for mange bagtanker om hvorfor og hvordan.
Hårdt, forståeligt og medrivende.

https://www.facebook.com/monotypedk/

 

Medier