Beta

Tirsdag 20. november

Betraying the Martyrs (F/UK)

Support:

Ghost Iris
Om koncerten

Betraying The Martyrs er en stigende stjerne på scenen for ny metal. Udover at have en fantastisk flair for melodier og brutale breakdowns, er det lykkes for dem at tilføje den deathcore, de står for, et ordentligt skud symfoniske elementer.

Bandet blev grundlagt i 2008 i Paris, men har medlemmer fra Frankrig og England. I 2011 udkom debuten ‘Breathe of Life’ som slog igennem i både USA og Europa. I 2014 udkom opfølgeren ‘Phantom’, og på den efterfølgende turne havde de udviklet sig til et veritablet godstog af aggresion, fængende riffs og laserskarp rytmisk præcision som hittede på festivaler såsom Graspop, With Full Force og Resurrection Fest.

Med ‘The Resilient’ fra 2017 har Betraying the Martyrs taget sangskrivningen et skridt videre, og har spillet bl.a. Hellfest og har supportet både Chelsea Grin og August Burns Red.

Når de rammer BETA til november bliver det som hovednavn.

 

http://betrayingthemartyrs.com/

https://www.facebook.com/WeAreBetrayingTheMartyrs/

Medier
Anmeldelser

Support:

Ghost Iris

Om koncerten

Ghost Iris er tech-metal bannerførerne i Danmark. Deres stigende popularitet har været organisk og succes skyldes først og fremmest tilstedeværelsen online, hvor især YouTube og streaming har åbnet mange døre.

Ghost Iris havde det mest streamede danske metalalbum i 2016, med 1,6 millioner lytninger. Det andet album ‘Blind World’ er netop udkommet på Long Branch Records i Tyskland. Albummet har fået stor ros for legesygen og fængende tilgang til teknisk metal.

‘Blind World’ har således modtaget rivende gode karaterer i bl.a. Metal Hammer, It Djents og Danmarks eget Devilution, ligesom de får air play på KERRANG! Radio, der er verdens mest toneangivende radiostation inden for genren.

https://www.facebook.com/GHOSTIRIS/

Medier