Beta

Fredag 21. oktober

Big Mess

Support:

Pleaser
Mr. Jones
Om koncerten

Big Mess er efterhånden et usædvanligt langtlevende og alsidigt band på den danske punkscene. Bandet spænder fra poppunk og emo i deres tidlige dage til en mere ’77 punk-, glam- og powerpop- inspireret punkrock på deres nyeste materiale.

Efter den selvudgivne debut You Know I Care (Big Happy, 2016) udgav Big Mess efterfølgerne Try To Enjoy It (Indisciplinarian, 2017), Blood Punk (WAS Entertainment, 2018) og EP’en Bestial Pop (WAS Entertainment, 2020). Med corona fulgte for første gang udskiftninger i bandets lineup – således bliver en kommende EP (på Mastermind Records) første udgivelse med den nye trommeslager Rich. Herfra er allerede udsendt kæmpehittet BEDROOM MOSH.

Den røde tråd i Big Mess’ katalog er ultra-catchy sange fremført intenst, energisk og tidløst. Disse sange kommer ikke mindst til deres ret til koncerter, som bandet efterhånden har spillet mange af, og hvor de kun bliver bedre og bedre.

 

Medier
Lyt til Big Mess
Bedroom Mosh
1:48

Support:

Pleaser

Om koncerten

Pleaser beskriver sig selv som dark, cute og sejt !

De har et friskt take på melodisk punkrock, der er både følelsesladet, catchy og intens.

Bandet har spillet en række ekstremt entusiastisk omtalte koncerter og har udsendt deres demo, der højst usædvanligt for en punkdemo har opnået airplay på P6 Beat.

Bandet består af Sophie Lake, Annie Nyvold, Olle Bergholz & Olive Nehammer.

https://www.facebook.com/pleaserhey

Medier

Support:

Mr. Jones

Om koncerten

The True Mr Jones – Guds kirke som du aldrig har oplevet den før!

https://www.facebook.com/TheTrueMrJones/

Medier