Beta

Tirsdag 29. oktober

Black Peaks (UK)

Support:

Palm Reader
Om koncerten

Koncerten med Black Peaks på Beta den 29. oktober 2019 er desværre aflyst grundet sygdom. Bandet arbejder hårdt på at kunne vende tilbage en anden gang.

__

 

Der er eksplosiv, drømmende progressiv rock i lyttevenlig særklasse når engelske Black Peaks sætter strøm til forstærkerne, og udfolder deres melodier forløst i synkoperede overgange, inderlige råb i forening med afrundet ren vokal, buldrende trommer og mættede akkordmonolitter som grundlag for den musik, der på få år er modnet i en grad, så de allerede er i rotation på BBC.

Black Peaks blev dannet i 2012 og udgav et par år senere debutalbummet ’Statues’ opfulgt af ’All That Divides’ fra 2018.

Spillejobbene er fulgt med populariteten og Black Peaks har i deres korte karriere allerede opvarmet for kæmpenavne som Deftones, System of a Down, The Dillinger Escape Plan, Prophets of Rage og Mastodon.

http://www.blackpeaks.com/

www.facebook.com/blackpeaks

https://www.instagram.com/blackpeaks/

https://twitter.com/blackpeaksband

Medier

Support:

Palm Reader UK

Om koncerten

Med som support har de Palm Reader, også fra England. De spiller en rå omgang post-hardcore, som samtidig er atmosfærisk og ikke mindst teknisk imponerende. I 2013 udkom debuten ’Bad Weather’, som blev opfulgt i 2015 af den definerende ’Beside the Ones We Love’. Siden er de kun blevet større i post-hardcore-kredse og senest er det tredje album, ’Braille’, udkommet til stor succes i 2018. Fans af bands som The Dillinger Escape Plan og Converge kan helt sikkert finde noget at dykke ned i her.

https://www.facebook.com/wearepalmreader/

Medier