Amager Bio

Mandag 20. marts

Blackberry Smoke (US)

Special Guests:

Read Southall Band
Om koncerten

Koncerten med Blackberry Smoke er udskudt fra 20. februar 2022 til 20. marts 2023. Købte billetter er stadig gyldige til den nye dato eller kan refunderes senest 18. februar 2022, hvor de er købt.

____

Amerikansk rock i sin fineste form. Det er, hvad man kan opleve i spillestedet Amager Bio, når Blackberry Smoke vender tilbage med endnu en forrygende gang sydstatsrock, hvor de med sange fra deres seneste udgivelse ‘You hear Georgia’ fejrer deres kærlighed til deres hjemstat.

Blackberry Smoke fandt sammen omkring årtusindeskiftet, og der gik ikke længe efter 2004-debutalbummet ‘Bad Luck Ain’t No Crime’, før kvintetten havde opvarmet for forbillederne i Lynyrd Skynyrd og ikke mindst ZZ Top.

Sidstnævnte bands guitarist, Billy Gibbons, har udtalt, at Blackberry Smoke allerede spiller så tight, at de slet ikke behøver øve længere, og selveste Gregg Allman har udnævnt dem til at kunne sætte sydstatsrocken tilbage på musikkens landkort.

Bandet fik et mindre gennembrud i hjemlandet med 2012-pladen ‘The Whippoorwill’, og har på Holding All the Roses’ arbejdet sammen med selveste Brendan O’Brien, som blandt andre har arbejdet med Bruce Springsteen og AC/DC.

https://www.facebook.com/BlackberrySmoke

Medier
Lyt til Blackberry Smoke
You Hear Georgia
4:06

Special Guests:

Read Southall Band US