Beta

Tirsdag 19. marts

Blæst

Support:

Asta Norr
Om koncerten

Koncerten er udsolgt

Klikker du på billetlinket, kan du være heldig at finde billetter til salg via Ticketmasters Resale.

___

Grundet sygdom udskydes koncerten med Blæst til 19. marts. Købte billetter vil stadig være gyldige, og ønsker man at refundere, vil billetkøbere modtage en mail fra Ticketmaster med nærmere oplysninger.

Blæst skriver: “Kære alle jer, der har billetter til koncerten i aften på Rust, og i morgen på Beta.
Vi er helt vildt kede af at måtte udskyde koncerterne i dag tirsdag, og i morgen onsdag.
Der er sygdom i bandet, og vi er blevet frarådet at gennemføre koncerter de kommende dage.

Vi er lige kommet fantastisk i gang med touren, og har glædet os til at komme tilbage på Rust, og til at spille på Beta, som er det eneste sted på touren, vi ikke har spillet før.

Vi er meget kede af det, og håber, I forstår. Billetkøbere skal bare beholde deres nuværende billet og møde op til koncerten/showet 19. marts 2024.”

____

Blæst vælter til januar og februar nogle af de etablerede københavnske spillesteder, med en enkelt afstikker til deres hjemstavn i Roskilde.

Blæst har på mange måder taget Danmark med storm med hits som ’Lad Mig Gå’, ’Sover Du Nu’, P3s Uundgåelige ’Ego’, kæmpehittet ’Juice’, som også modtog P3 Guld Lytterhittet, ’All In’ feat. Lamin og senest ’Videre’ som lige nu er en af de mest spillede sange på dansk radio. EP’en ’Stiv Kuling’ udkom i september sidste år, og var længe et af de mest streamede værker i Danmark, ligesom det blev fremhævet på flere mediers lister over årets album.

Under sidste års Roskilde Festival slog bandet alle rekorder under de famøse ”warm-up days” da op mod 20.000 gæster var trukket til den lille Rising Stage, gearet til 3000 publikummer, en tirsdag aften. I år fik bandet æren af at åbne den ikoniske hovedscene, Orange Scene, hvor publikum kunne bade sig i sommersol, feste og synge med på deres store danske popsange, der er kendetegnet ved deres stramme, funky rytmer og Fernanda Rosas karismatiske vokal på de opløftende melodier.

Når bandet i starten af det nye år indtager syv af hovedstadens fedeste spillesteder, er det med et ønske om at komme indendørs på steder, de endnu ikke har besøgt og ikke mindst helt tæt på deres fans. Efter at have stået på landes største scener over sommeren, bliver touren en eksklusiv mulighed for at opleve Blæst i intime rammer.

Vi er virkelig glade for klubstemning her i bandet, og det ligger meget i vores DNA at spille koncerter på mindre spillesteder. Det var sådan, vi blev et rigtigt band dengang, ved at køre rundt i tourbussen fra sted til sted, aften efter aften, og lave en fest alle stederne.
Nu har vi spillet på store festivaler denne sommer, og vi ville derfor gerne lige tilbage på klubben, og lave en blæst koncert, der er tættere og vildere end før.” – Blæst

OM BLÆST:

 • Blæst blev stiftet i 2019, og består af Fernanda Rosa, Anders Bondo, ­Valentin Buchwald og Lauge Kjærulf.
 • De har beskrevet deres musik som halv-naiv hverdagspoesi, man kan danse til.
 • I oktober 2019 udsendte de debutsinglen ’Du gør det bedre’ og debut-ep’en ’Vindstille’ i maj 2020.
  Singlen ’Juice’ blev kåret til Lytterhittet 2022 ved P3 Guld.
 • I 2022 spillede gruppen på Roskilde Festivals opvarmningsscene for et rekordstort publikum på omkring 20.000.
 • De udsendte i september 2022 EP’en ’Stiv Kuling’.
 • Oktober 2022 måtte bandet aflyse deres forestående udsolgte danmarksturné på 28 koncerter, og mere end 10.000 solgte billetter. Efter to måneder vendte de stærkt tilbage i TV2-programmet ’De største øjeblikke’.
 • I marts 2023 optrådte Blæst med ’Juice’ og den nye single ’All In’ til finalen i ’X Factor’.
 • I juni 2023 udsendte bandet sangen ’Videre”, der sætter ord på den pause, der sidste efterår var nødvendig for bandet at tage grundet et alt for presset program.
 • Blæst åbnede Orange Scene på årets Roskilde Festival i juni 2023, og har optrådt på stort set samtlige danske festivaler sommeren over.
Medier

Support:

Asta Norr

Om koncerten

22-årige ASTA NORR har en stemme og en musikalitet, man ikke ser hver dag. I ASTA NORRs univers er genrer og rammer til for at blive brudt, og hun blander ubesværet sin baggrund i klassisk musik og jazz med kærligheden til pop, hiphop og reggaeton.

Musikeren strør sin velklingende vokal udover den latin-inspirerede single ‘Wifey,’ der for nylig ramte streamingtjenesterne og gav genlyd i radioen.

Medier