Amager Bio

Torsdag 19. september

BORN TO RUN – En hyldestkoncert for Bruce Springsteen

Om koncerten

KONCERTEN ER UDSOLGT!

Fire nye solister og bandmedlemmerne er nu offentliggjort

Den 23. september fylder en af de mest populære og elskede ikoner i rockens univers 70 år. Navnet er Bruce Springsteen eller bare ”The Boss”. Gennem nu mere end fem årtier har den amerikanske rockhelt imponeret, begejstret og fortryllet sit kæmpe publikum, både på plade og ved de utallige maraton koncerter over hele verden, solo eller sammen med sit legendariske The E Street Band.

Udover at være en af verdens bedst sælgende artister og største koncert attraktioner, er Bruce Springsteen også bredt anerkendt og respekteret hos alverdens musikerkolleger for sine ærlige og hudløse tekster og fængende melodier, der har ramt generationer af fans lige i mavekulen.

70-års fødselaren, der i juni udgav et helt nyt studiealbum, tager ikke selv på turné i år. Men manden fortjener et brag af en hyldestkoncert – og Amager Bio i København samt Train i Aarhus byder derfor indenfor til to fabelagtige hyldest aftner for Bruce Springsteen i dagene op til hans runde dag, hhv. den 18 og 19. september 2019.

Klokken 19.00 åbner dørene til begge koncerter og kl. 20.00 er der et kort oplæg om The Boss fra vores kyndige konferencier. Herefter går det egentlige hyldestshow i gang, hvor en række af landets bedste sangere, musikere og sangskrivere fortolker Springsteen på deres egen personlige måde.

Fre nye solister
Tidligere har vi offentliggjort Steen Jørgensen (Sort Sol), Kira Skov og Carl Emil Petersen som en del af solisterne i programmet. Og nu er vi så klar til at offentliggøre yderligere tre solister, der vil fremføre nogle af Springsteens udødelige klassikere. Det drejer sig om Poul Krebs, Aura og Silas Bjerregaard (ex -Turboweekend). Desuden får vi til koncerten i Amager Bio besøg af en hemmelig surprise gæst…

Musikalsk stjernebesætning
Aftenens kapelmester er guitaristen Rune Kjeldsen, der sammen med en stjernebesætning bestående af nogle af landets bedste musikere sørger for at backingbandet får den helt rette E Street Band ånd og energi. Bandet består af følgende musikere: Rune Kjeldsen (guitar), Troels Skjærbæk (bas), Kajsa Vala (guitar), Jesper Lind (trommer), Dan Hemmer (keys) og Thomas Edinger (saxofon).

Bruce Springsteen har selv spillet 16 koncerter i Danmark gennem årene plus en enkelt gang optrådt som gademusikant på Strøget i København i 1988. Men det er første gang, at der bliver afholdt en decideret hyldestkoncert for Springsteen her i Danmark. Vi glæder os til at ønske “The Boss” et stort tillykke sammen med jer og håber at se så mange Springsteen fans, kendere og tilhængere som muligt!

Medier