Amager Bio

Fredag 9. august

Broken Social Scene (CAN)

Support:

Asger Techau
Om koncerten

Det legesyge indierock-kollektiv Broken Social Scene skulle have givet dansk koncert i Amager Bio til august, men er nu blevet nødsaget til at melde afbud.

I en officiel meddelelse fra bandet forlyder det, at de beklager meget, men at de desværre bliver nød til at aflyse på grund af logistiske problemer.

Billetter til koncerten refunderes, hvor de er købt

__

Efter ni år vender Broken Social Scene tilbage til København

Det legesyge indierock-kollektiv Broken Social Scene har været alt fra 6 til 19 medlemmer, og er kendt for at lade alle medlemmernes inspirationer skinne igennem i musikken. 9. august gæster de Amager Bio

Kollektivet tog en lang pause efter 2010 efter de bl.a. havde givet koncerter i Danmark, og vendte så småt tilbage i 2015. I 2018 turnerede Broken Social Scene med deres seneste JUNO-nominerede album ’Hug Of Thunder’, og 2019 er kickstartet med førstesinglen ’All I Want’ fra ep’en ’Let’s Try The After Vol. 1 EP’ der ,udkommer senere på året. Bandleder Kevin Drew fortæller om projektet, “The point is to keep going. We have more to give”.

Grundlaget for Broken Social Scene blev lagt af Kevin Drew og Brendan Canning i slutningen af 90’erne sammen med medlemmer af Metric, Do Make Say Think, Stars samt Grammy-nominerede Feist. Med debuten ’You Forgot It In People’ var de med til at definere indierock-æraen i Canada. Med fem album i bagagen har bandet solgt mere end en million eksemplarer på verdensplan. De har vundet tre JUNO-Awards og været nomineret til fem.

Facebook: https://www.facebook.com/brokensocialscene/

Web: https://brokensocialscene.ca

Medier

Support:

Asger Techau