Amager Bio

Tirsdag 28. april

Brothers Osborne (US)

Om koncerten

Koncerten med Brothers Osborne tirsdag d. 28 april 2020 i Amager Bio er aflyst. 

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

___

Billetter købt via Livenation.dk/Ticketmaster online refunderes automatisk til billetkøbere. Ved køb via fysiske Ticketmaster salgssteder bedes du henvende dig der eller kontakte: servicecenter@ticketmaster.dk

 

Det tog for alvor fart for de to brødre John og TJ Osborne, da de tog deres musik og sangskrivning til Nashville. De var vokset op i et hjørne af Maryland, hvor de havde skrevet og spillet sange bare for venner og familie, men nu skulle det være! De blev til duoen Brothers Osborne og fik succes med en særlig blanding af country og rock, som har været et af de mest tidssvarende udtryk, der har forladt den berømte musikby i nyere tid.

Duoen er da også blevet hædret med hele tre gange at få tildelt prisen som CMA Vocal Duo of the Year, samt at være udnævnt som ACM Vocal Duo of the Year de sidste to år. De har også fået en ACM-pris for deres video til deres top-10 GRAMMY-nominerede single ’ It Ain’t My Fault’, som var at finde på deres debutalbum ’Pawnshop’ fra 2016. Deres nuværende top 40 single, ’I Don’t Remember Me (Before You)”, er fra deres anden udgivelse ’Port Saint Joe’, der også er blevet nomineret til en GRAMMY i kategorien bedste countryalbum.

Brothers Osborne har turneret med with Eric Church, Little Big Town, Miranda Lambert og mange flere. De har spillet i hele den vestlige verden, hvilket er blevet fejret hjemme i Nashville med tre udsolgte shows i det navnkundige Ryman Auditorium – en triumf der er blevet foreviget på livealbummet ’Live at the Ryman’, der udkommer 11. oktober.

Billetter fra 11. oktober kl. 10

https://www.facebook.com/BrothersOsborne/

Medier