Amager Bio

Fredag 9. oktober

Cabal – Releasekoncert

Support:

Unseen Faith
Rot Away
Om koncerten

Det fremadstormende danske metalband CABAL fejrer deres nye album ”Drag Me Down” med en releasekoncert den 9. oktober i Amager Bio.

Cabal er et af de mest brutale og lovende metalbands fra København. Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem både deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar, og sangene henter inspiration lige fra black- og dødsmetal til djent og hardcore.

Det unge band har siden udgivelsen af deres debutalbum ”Mark of Rot” i 2018 formået at skabe et navn for sig selv både i ind- og udland ved at spille Copenhell, Roskilde Festival, Euroblast Festival og Complexity fest samt at turnere i Europa, Japan og senest USA.

Nu er Cabal klar med den længe ventede opfølger til anmelderroste ”Mark of Rot” med ”Drag Me Down”. ”Drag Me Down” er en mørk nedstigning i et personligt helvede, bragt til live af nådesløse instrumentaler, en knusende atmosfære og mørk personlig lyrik leveret med frådende intensitet, dog stadig med plads eksperimentering og udvidelse af Cabals signaturlyd.

Tilføj gæsteoptrædener fra de amerikanske metaltitaner Triviums Matt Heafy, det fremadstormende australske metalcore-stjerneskud Polaris’ Jamie Hails og Danmarks Blackgaze-favoritter, Møls Kim Song Sternkopf – og der er ingen tvivl om, at ”Drag Me Down” er en udgivelse i en kaliber, som dansk metal sjældent har set.

https://www.facebook.com/cabalcph

https://cabalcph.bandcamp.com/

Koncerten er flyttet fra Hotel Cecil 8. august, til Amager Bio 9. oktober

Medier
Lyt til Cabal - Releasekoncert
02 Drag Me Down (feat. Jamie Hails)
4:03

Support:

Unseen Faith

Om koncerten

Unseen Faith spiller en hårdslående fusion mellem deathcore og metalcore, bevæbnet med tonstunge guitarriffs, masser energi og breakdowns, men det stopper ikke der for netop som bassen er blevet kastet i bund løfter bandet musikken op til himmelravende atmosfæriske stykker der løfter taget i enhver koncertsal. Med Unseen faith er det umuligt at holde nakkemusklerne i ro og sammen med deres karismatiske liveoptræden er det af de bands der for alvor sætter gang i publikum.

Unseen Faith har to EP’er og et album i ryggen og efter deres anmelderrost debutalbum ‘Waver’ arbejder bandet i øjeblikket på opfølgeren, der forventes at udkomme i 2020.

https://www.facebook.com/UnseenFaith

Medier
Lyt til Unseen Faith
New Era
3:34

Support:

Rot Away

Om koncerten

ROT AWAY spiller en aggressiv og kompromisløs blanding af gammeldags metal og hardcore.

På trods af ROT AWAYs lave alder, mangler bandet ikke erfaring, da medlemmerne er velkendte ansigter på den københavnske hardcore-scene, og tilsammen kan de smykke sig med utallige turnér og udgivelser med Hexis, Northern Blues, Evra, Woes og Scarred By Beauty.

I 2019 udgav Rot Away deres selvbetitlede debut-ep, og i 2020 vil de udgive en live studio session, imens de fortsætter arbejdet med en egentlig fuldlængdedebut.

Vær klar – ROT AWAY er klar til kamp!

https://www.facebook.com/rotawaycph

https://rotaway.bandcamp.com/

Medier
Lyt til Rot Away
Next Hell
4:06