Beta

Mandag 29. oktober

Caligula’s Horse (AUS)

Support:

Circles
I Built The Sky
Om koncerten

Caligula’s Horse er et progressivt rock og -metalband fra Australien med en hastigt stigende popularitet blandt prog-fans over hele verden. Deres unikke kombination af djentet, progressiv metal, rå rockpower med store og monumentale lydflader giver publikum en bred pallette af indtryk at gå på opdagelse i. Danske fans får en livemulighed for netop dét når de gæster BETA 29. oktober.

Sidste år udkom deres fjerde studieudgivelse ’In Contact’, som er et konceptalbum der i fire kapitler beskæftiger sig med kunst og kreativitet, og hvad der forbinder os alle som mennesker, fortalt gennem dybt personlige historier og nogle figurer med deres egne bittersøde håb og nederlag. Et kæmpe kunstnerisk skridt frem for de fremadstormende australiere.

Caligula’s Horse blev dannet i 2011 og har som nævnt udgivet fire album. De har turneret globalt og spillet på festivaler med bands såsom Opeth, Mastodon, Anathema, Protest The Hero, The Ocean, Twelve Foot Ninja og Ne Obliviscaris, men australiernes musik bør nu også være noget for fans af disse forskellige prog-orkestre.

 

Facebook: https://www.facebook.com/caligulashorseband/

Web: http://www.caligulashorse.com/

Medier

Support:

I Built The Sky AUS