Beta

Onsdag 30. oktober

Cellar Darling (CH)

Support:

Forever Still
Om koncerten

Schweiz kan bare noget med folkemetal, og seneste skud på stammen er trioen Cellar Darling. De har fået bred anerkendelse for deres særlige blanding af genrer, hvor især den progressive metal spiller en stor rolle.

Gruppen er et udspring af navnkundige Eluveitie og består af Anna Murphy på vokal og hurdy-gurdy, Ivo Henzi på guitar og bas og Merlin Sutter på trommer. De tre spillede sammen i en længere årrække netop som en del af Eluveitie, men gik i 2016 deres egen vej. De har haft god succes med projektet og har blandt andet turneret som support for navne som Lacuna Coil, Delain og Kamelot. Singlen ”Avalanche” fra debutalbummet, som du kan høre længere nede på siden, vil mange fans af genren helt sikkert nikke genkendende til.

Senest har de udgivet deres andet album, ”The Spell”, som udkom 22. marts 2019 gennem Nuclear Blast Records. Det er progressivt og stemningsfyldt, og det understreges ikke mindst på singlen ”Insomnia”, som du også kan lytte til nedenfor.

Cellar Darling er netop nu på tour med det nye album som support for Katatonia, men til oktober kan vi altså glæde os til at se dem på deres egen headliner-tour, hvor de også vil udfolde deres episke sange i BETA.

https://www.facebook.com/cellardarlingofficial

Medier

Support:

Forever Still

Om koncerten

Forever Still spiller en både følsom og kraftfuld omgang alternativ rock og ditto metal, der er noget for fans af Evanecence og Within Temptation – ikke mindst pga. Maja Schønnings udtryksfulde og stilsikre vokal.

I 2013 udgav de deres debut-ep ’Breaking Free’ og herefter indspillede de tre ep’er som samlet blev til deres første fuldlængde ’Tied Down’.

https://www.facebook.com/Foreverstill/

Medier
Anmeldelser