Fredag 1. december

Chris Holsten (N)

Om koncerten

Showet er flyttet til Lille Vega
Yderligere info fås fra arrangøren Smash!Bang!Pow!

___

Selvom han først lige er rundet 30, er Chris Holsten en af de seneste tiårs mest markante norske popmusikere, hvis ligefremme, følelsesfulde og gribende sange har masser af fans i både hjemlandet og internationalt.

Holsten hittede tidligt som vokalist på den norske duo Broilers 2014-hit ”Rays of Light”, der gik nummer 1 på den amerikanske club-hitliste, og året efter lånte han sin sprøde stemme til svenske Martin Björks nummer ”Ricochet”, der strøg til tops på den svenske hitliste. På samme tid skrev han sammen med selveste Chad Hugo fra The Neptunes sangen ”Happiness” til det sydkoreanske girlband Red Velvet, der toppede den prestigefulde sydkoreanske singlehitliste.

Chris Holsten ville dog også selv, og i 2015 tog han hul på en voldsomt succesrig solokarriere med singlen ”Layers”, der gik direkte i hot rotation på norsk P3. Året efter signede han med det legendariske major label Warner Music, der i årene efter udsendte en stribe hitsingler. Bl.a. vandt hans ”Hvis verden” i 2020 Norges svar på DMA, Spellemannprisen, for årets sang, mens han i 2021 hjemtog både ”Årets artist” og ”Årets sang” for ” Smilet i ditt eget speil” til det norske P3 Guld

Kulminationen kom da hans smukke debutalbum ”Bak en facade” udkom i 2022. Det byder på medrivende pophymner og storladne ballader med international klasse og er streamet mere end 80 millioner gange, hvilket er lig med 3 x platin i Norge. I 2022 optrådte han desuden for 11.500 fans i den udsolgte arena Oslo Spektrum.

Live spiller Chris Holsten sig direkte ind i publikums hjerter med sin umiddelbart gribende sangskrivning, bakket op af sit eminente band. Der er derfor popmagi i luften, når han gæster Danmark for første gang, når han giver koncert den 30. november på Train i Aarhus og den 1. december i Amager Bio i København.

Medier