Beta

Lørdag 30. marts

Club Demonic II

Bands:

Kaiju
Lost FM Radio Band
Septic Congestion
Om koncerten

Beta og Heavymetal.dk præsenterer Club Demonic

Dansk metal i fokus

2018 var et fantastisk år for dansk metal. Vi så udgivelser af høj kvalitet fra flere etablerede bands, men der kom i dén grad også lovende albums ud af undergrunden. Det tegner alt sammen et spændende billede af et 2019, som heller ikke kommer til at skorte på rock og metal fra de hjemlige kyster.

Det har vi nu taget konsekvensen af og et samarbejde er opstået mellem et af Københavns bedste spillesteder, Danmarks ældste online magasin og Club Demonic.

Det giver bands en mulighed for at spille på en velrenommeret rockklub, under forhold med god lyd, velsmurt organisering, stærk promotion, samt et arrangement hvor de er garanteret et godt fremmøde.

Konceptet består i tre bands på en aften, der hver spiller mellem 30-40 minutter. Billetterne koster en flad 80’er og husets DJ sørger for jeres ører ikke keder sig mellem koncerterne. Rækkefølgen afgøres først ved arrangementets start, for at give alle bands muligheden for at blive set.

Med så mange interessante bands at vælge mellem, kan vi naturligvis ikke blot nøjes med en enkelt aften i undergrundens tegn. Vi disker op med fire events de næste måneder, der alle har det tilfælles, at vi stiler efter en bred vifte af relevant og vedkommende rock og metal.

Vi ses på Beta!

Medier

Bands:

Kaiju

Om koncerten

KAIJU er et københavnerbaseret progressivt metalband inspireret af artister som Mastodon, Opeth og Tool m.fl. Musikken er et dynamisk, komplekst riff-baseret mix af tonstunge og lettere poppede melodier.

I september 2017 udgav KAIJU deres første album Rise To Nova. I kan høre hele albummet på enten YouTubeSoundCloud eller tjenester som, Google Music eller iTunes.

Medier

Bands:

Lost FM Radio Band

Om koncerten

Lost FM Radio Band er en hårdtslående rock ‘n’ roll duo fra København, der udgav deres selvbetitlede debut EP i 2018. Bandet består af guitarist og leadvokalist Emil Lund og trommeslager og backingvokalist Mads Bolander. Musikken er inspireret af pop og rock ‘n’ roll musikken fra de senere 1950ere og tidlige 1960ere. Numrene er centreret omkring catchy melodier drevet frem af distortet guitar og hektisk trommespil. Det er lyden af en rørforstærker, der er ved at brænde sammen og trommeskind, der er ved at briste. Det er energisk, det er højt, og det er hurtigt, når Lost FM Radio Band leverer sin hæsblæsende live-performance med en intensitet, som ethvert punkband ville misunde.

https://www.facebook.com/LostFMRadioBand/

https://www.instagram.com/lostfmradioband/

https://www.lostfmradioband.com/

Medier

Bands:

Septic Congestion

Om koncerten

Septic Congestion er ikke dit typiske generiske svenskerdød som vi efterhånden er blevet vant til at alle laver på disse kanter, Fyrene her tænker ud af boksen, og giver dig et nyreslag af brutalitet så hårdt at selv dine børnebørn pisser blod og udmærket godt ved hvorfor.

SLAM is the name of the game, og du finder ikke et mere brutalt band på den danske scene disse dage.

Med medlemmer fra Guttural Slug, Decay of Existence og Kraanium er du sikker på at blive tæsket til de tungeste toner du har hørt til dato.

Septic Congestion har planer…….STORE planer, og er allerede klar til at indtage Schweiz på festivalen ’’Rock the Hell’’ sammen med navne som Lividity og Titanerne fra Internal Bleeding.

https://septic-congestion.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/SepticCongestion/

Medier