Beta

Lørdag 4. maj

Club Demonic III

Support:

Betrayer of Light
3XB
Sparkhouse
Om koncerten

Beta og Heavymetal.dk præsenterer Club Demonic

Dansk metal i fokus

2018 var et fantastisk år for dansk metal. Vi så udgivelser af høj kvalitet fra flere etablerede bands, men der kom i dén grad også lovende albums ud af undergrunden. Det tegner alt sammen et spændende billede af et 2019, som heller ikke kommer til at skorte på rock og metal fra de hjemlige kyster.

Det har vi nu taget konsekvensen af og et samarbejde er opstået mellem et af Københavns bedste spillesteder, Danmarks ældste online magasin og Club Demonic.

Det giver bands en mulighed for at spille på en velrenommeret rockklub, under forhold med god lyd, velsmurt organisering, stærk promotion, samt et arrangement hvor de er garanteret et godt fremmøde.

Konceptet består i tre bands på en aften, der hver spiller mellem 30-40 minutter. Billetterne koster en flad 80’er og husets DJ sørger for jeres ører ikke keder sig mellem koncerterne. Rækkefølgen afgøres først ved arrangementets start, for at give alle bands muligheden for at blive set.

Med så mange interessante bands at vælge mellem, kan vi naturligvis ikke blot nøjes med en enkelt aften i undergrundens tegn. Vi disker op med fire events de næste måneder, der alle har det tilfælles, at vi stiler efter en bred vifte af relevant og vedkommende rock og metal.

Vi ses på Beta!

Medier

Support:

Betrayer of Light

Om koncerten

The music is primarily melodic black metal containing slow and fast parts. Due to different musical backgrounds, our music is inspired by many metal genres but mostly doom and death metal. Some of the members are new and some played together for many years, which gives the band a unique mix of black metal foundation and outside inspiration.

https://www.facebook.com/BOL666/

Medier

Support:

3XB

Om koncerten
Medier

Support:

Sparkhouse

Om koncerten

Sparkhouse is the loud and innovative stadium-grunge band from Denmark. With sharp hooks, distortion, breathtaking bass lines and ever shaking drum beats, Sparkhouse is the rock band who will never disappoint you.

https://www.facebook.com/SparkhouseOfficial/

Medier