Beta

Lørdag 28. oktober

Code Elektro

Om koncerten

Dystopiske Science Fiction-agtige musiklandskaber, neon skylines og evige cyberpunk-nætter med syreregn. Sådan lyder Code Elektro.
Nu spiller Code Elektro igen koncerter i efteråret 2023. Så boot up din indre science fiction-nørd og forbered dig på at blive transporteret til en anden verden af lyd.

Elektro med live-kant

Bag navnet Code Elektro er Martin Ahm, men under liveoptrædener bliver bandet styrket af Niels Bach Storgaard på guitar og Kristoffer Thorup Jeberg på trommer. Visionen er at tilføre en mere intens elektronisk rocklyd og give udtrykket en mørkere atmosfære under liveoptrædenerne.

Om Code Elektro

Code Elektros musikalske univers er karakteriseret ved brugen af analoge synthesizers og sound design, der er fyldt med Sci-Fi associationer og henleder tankerne på soundtracks til Blade Runner, TRON: Legacy og af John Carpenter.
Code Elektros albums har vist sig særligt populære blandt synthwave og sci-fi entusiaster verden over, og er blevet trykt i flere vinyl-oplag. Fire gange har Code Elektro været indstillet til nominering til en GAFFA Pris for Bedste Danske Elektroniske Album. Og Gaffa har kaldt Code Elektro: ”Dansk Synthwave i International Klasse” og kvitterede med fem stjerner.

På Spotify alene har Code Elektro over 120.000 månedlige lyttere og millioner af streams. Populariteten stiger lige nu takket være film og serier, der trækker kulturelle tråde til 70’erne 80’erne – Stranger Things, TRON:Legacy og Blade Runner 2049.

Medier
Lyt til Code Elektro
Superstring
5:13