Amager Bio

Fredag 15. september

Copenhagen Metal Fest I

Om koncerten

Så er tiden atter kommet til at fejre både den etablerede og den spirende danske metalscene!

COPENHAGEN METAL FEST tager endnu tur rundt i manegen, stadig med blikket stift rettet på at blive en fast tradition i dit liv og i festival landskabet generelt. 2022 var endnu en succes, for både bands og publikum, og igen en masse erfaringer høstet.

De første 8 navne er klar til Copenhagen Metal Fest. Glæd jer til:

Altid intense Xenoblight, hvor der er garanti for masser af fart over feltet og moshpits. Ved 2022-udgaven af Copenhell beviste de virkeligt, hvor fremragende et liveband de er.

Formstærke GHOST IRIS, som I år har spillet en del koncerter i DK, så der er ingen tvivl om, at de kommer kampklar til rykke jer alle sammen rundt.

Højaktuelle TELOS, som lige har udgivet “Delude”, der er definitionen af kaos og intensitet, som de også mestrer i liveformat.
Festlige Plaguemace, som er ægte jysk dødsmetal, når det er allersjovest. Gutterne er altid garant for en energieksplosion på scenen, der også planter sig i publikum.

Kompromisløse Vægtløs, som er en af de mest spændende upcoming bands lige nu. De udstiller alt sårbarhed ansigt-til-ansigt med publikum med smukke dragende lydflader og stor intensitet.

Stonerne Kadavermarch, der klart er en af de mest interessante stoner/desert rock bands vi har i DK lige nu. Bandet består af medlemmer med masser af liveerfaring.

Ørkenhævi Taagefanger, som kommer med deres doomy og rebelske black n’ roll straight outta Djursland. Sidste år gav vi dem 3.pladsen, som årets danske håb, og de er absolut et band, som kommer til sin fulde ret live.

Energiske ARCHON, som er en af de nyeste skud på stammen af danske metalcore bands. Det kan ikke mærkes live, at de nye, da de leverer eksplosive shows med fuld drøn på.

Vi glæder os til at opleve dette stærke og yderste spændende felt af danske artister til årets udgave af Copenhagen Metal Fest. Vi håber, at I er ligeså spændte som os, på at se dem live. Køb billetter i god tid og hjælp os med at støtte den danske scene. Kom med til et brag af fest når Amager Bio, BETA2300 og Teater ZeBU atter en gang står for de festlige rammer.

Pladsen åbner:
Fredag kl. 14:00
Lørdag kl. 13:00

Medier