Beta

Torsdag 14. november

Corroded (S)

Support:

Mile
Om koncerten

Det svenske hardrockband Corroded udgiver nyt album og rammer BETA

Corroded er tilbage med det femte album i rækken, som de har søgt inspiration til i en bred vifte af musik. Den er vredere og mørkere end deres tidligere, men man vil stadig kunne kenkende deres stil i de hårdslående riffs, de melodiske stykker og Jens Westins brutale vokal. Pladen hedder ’Bitter’ og er en kommentar til det sociale klima, som man kan se det mange steder i verden i dag, hvor folk skyder skylden for deres egne fejl og mangler over på andre.

Gruppen udgav sin debut i 2009 og da et nummer derfra blev brugt til i en svensk tv-udsendelse blev bandet kendt i hele hjemlandet. De har siden udviklet sig til et meget effektivt og energisk liveband, og kunne eksempelvis derfor trække det største publikum på Sweden Rocks 4 Sound Stage, så man kan forvente et brag af en koncert i BETA.

https://www.facebook.com/corrodedsweden/

Medier

Support:

Mile S

Om koncerten

Mile fra Sverige spiller melodisk og moderne heavy metal. Sangene er hamrende tunge men også aggressive ørehængere, og bandet har perfektioneret denne cocktail siden 2012. De debuterede med albummet ’Lost’ i 2015, som havde stor succes med over 1.000.000 streams i det første år. Det gik endnu hurtigere for opfølgeren ’The World in Focus’, som kom i 2018, hvor den hårdtslående single ’Crying In Your Sleep’ er fra. Hør den her på siden og glæd dig til 14. november, hvor de spiller i BETA.

https://www.facebook.com/bandmile/

Medier