Amager Bio

Tirsdag 3. oktober

CPH PIX x Aarhus Jazz Orchestra: Solar Walk

Om koncerten

Big bang møder big band. Gør dig klar til en magisk og storslået filmkoncert, der kombinerer rumvandring med moderne jazz og poetisk animation.

‘Solar Walk’ er et projekt, hvor moderne jazz, poetiske sange og animerede billeder går op i en højere enhed, og hvert element fremføres af anerkendte kunstnere fra de respektive områder.

Animationsfilminstruktøren Réka Bucsi står bag filmene ‘Symphony No. 42’ (2014) og Love (2016), som hun har vundet priser for verden over. Nu samarbejder hun med Aarhus Jazz Orchestra i bigbandsymfonien ‘Solar Walk’, der kombinerer moderne jazz med animerede sekvenser af solsystemet og rummet. En kunstnerisk fortolkning af universet, og de store følelser og spørgsmål, det vækker i mennesket.

Aarhus Jazz Orchestra (tidligere kendt som Klüvers Big band) vil live-opføre det musikalske akkompagnement til screeningen af Réka Bucsis animationer, der har til formål at formidle følelsen af et menneske, der ser på stjernerne og opfatter sig selv som en del af det overvældende, kolossale univers. Forbered dig på en sanseoplevelse ud over det sædvanlige!

Koncerten præsenteres i samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra

Medier