Beta

Onsdag 1. juni

Crime & The City Solution (INTL)

Support:

Leizure
Om koncerten
Efter 10 års pause vender vender CRIME & THE CITY SOLUTION tilbage. Simon Bonney og Bronwyn Adams tager med et nyt line-up på europaturné hen over sommeren, og kommer i den forbindelse til Amager og spillestedet BETA.
 
Crime & the City Solution består i den nuveærende form af Simon Bonney på vokal, Bronwyn Adams på violin, backing vokal og loop, den australske trommeslager Chris Hughes, Georgio Valentino på synths og guitar, bassisten Baron Anastis, samt Bonney’s gamle samarbejdspartner og ven, guitarist og pianist Donald Baldie.
 
Crime & the City Solution’s blev dannet i Sydney i 1977 af den dengang 16-årige Simon Bonney. Bandet fik en stor indflydelse på den tidlige Melbourne art-punk/post punk scene.
 
I 1984 sendte The Birthday Party/ The Bad Seeds’ Mick Harvey Bonney til England, og her dannede han det nye London-baserede Crime And The City Solution. To år senere, efter at have turneret Europa, Storbritannien og USA og udgivet flere EPs og et album, nåede denne lineup sit højdepunkt ved sin finale i en historisk svanesangsforestilling i Wim Wenders ‘filmiske mesterværk ‘Wings of Desire.’

https://www.facebook.com/CrimeandtheCitySolution

Billetter fra fredag 25. februar kl. 10

 

Medier
Lyt til Crime & The City Solution
Goddess
3:50

Support:

Leizure

Om koncerten

De unge københavnske no-wavere skriver sange, der slår pusten ud af dig, og deres kompromisløse æstetik eksploderer på en scene. Pumpende basgange, insisterende trommer, distortede guitarfigurer og en skrigende saxofon, smyger sig som et jerntæppe om frontmand Sanderson, der koket og dyrisk, ejer salen – det ene øjeblik crooner han sig blidt ind i dit hjerte, og det næste flår han det ud af dit bryst og brøler mod himlen.

Sidste efterår udgav Leizure debut-albummet ‘Primal Hymns’, som GAFFA gav 5 flotte stjerner og udnævnte til årets bedste postpunk-udgivelse. . Kvintetten trækker på nogle dyder, som de er bange for ellers vil gå tabt, og i stedet for at skære det uperfekte fra, bruger de det til at gøre musikken mere menneskelig og ærlig. De oser af elegance, men uanset hvor selvsikkert og yndefuldt, de kaster sig over instrumenterne, er en Leizure-koncert noget beskidt, ukontrolleret, kraftfuldt og intenst.

https://www.facebook.com/Leizuredk

 

 

Medier