Beta

Torsdag 13. september

Dance With Dirt

Support:

Wild Forest
By
Om koncerten

Det danske rockband DANCE WITH DIRT trak stikket ud den 25. november 2016, da de sidste toner ringede ud over scenegulvet på det aarhusianske spillested HeadQuarters. Enden er dog ikke nået alligevel. Til september vågner DANCE WITH DIRT til live igen for en kort stund med tre koncerter i København, Aalborg og Aarhus.

Med et genkendende nik til afslutningsnummeret på deres sidste album, “Marathon”, kaldte DANCE WITH DIRT deres karriereafsluttende turné The Final Wave. Geologer vil dog kunne fortælle, at efter enhver flodbølge kan man opleve efterskælv. Og derfor præsenterer DANCE WITH DIRT nu The Repercussion Tour 2018.

Fra den 13. til den 15. september er DANCE WITH DIRT atter på landevejen og gæster spillestedet Beta i København, 1000Fryd i Aalborg og HeadQuarters i Aarhus.

Tidspunktet for dette korte efterskælv er dog ikke tilfældigt valgt. Det er nemlig selve 10-året for udgivelsen af bandets debut-EP, “Move to the Offbeat”, som blev skudt afsted med et mindeværdigt release party på Det Hem’lige Teater i Aalborg den 6. september 2008.

Det bliver da også en walk down memory lane, når bandet fyrer op for sangene fra deres to album, herunder førnævnte “Marathon” og debuten “We Are Dance With Dirt” samt udvalgte kuriositeter fra karrierens løb, for tilbage på trommestolen er bandets oprindelige tøndebasker Jess Mørch Gertsen. Den garvede trommeslager, der siden 2014 har gjort sig udmærket i adskillige aalborgensiske bands, er klar til at tilføje sit karakteristiske, hidsige trommespil, der især prægede debutpladen.

“Vi har savnet at spille de gamle sange,” fortæller bandet. “Og vi glæder os til atter at stå på scenen samlet. Som vi plejede at sige dengang: ‘Du kan tage en mand af vejen, men du kan aldrig tage vejen ud af en mand.’ Og det er stadig sandt! Det vækker mange minder at vende tilbage til bagkataloget, også især på grund af de steder, vi har valgt. I en periode spillede vi så ofte på 1000Fryd, at vi nærmest skræmte stamgæsterne ud at ryge, når vi gik på scenen.” 

Siden opløsningen af DANCE WITH DIRT er de øvrige medlemmer forblevet aktive i musikmiljøet. Bassist Jonathan Lyby har flyttet plads til den anden side af skrivebordet og arbejder nu som travl booker. Forsanger Magnus Jacobsen og guitarist Kristoffer Veirum har begge arbejdet videre med musikskabelsen. Jacobsen er ved at forme sig en succesfuld karriere i folk noir-regi under solonavnet Sundays, mens Veirum varsler debutalbummet “Myth” i slutningen af august med sit nye rockband Still The Man.

Det bliver sidste gang nogensinde, at det bliver muligt at opleve det legendariske og vilde DANCE WITH DIRT sceneshow live igen, så det er om at være på mærkerne og købe billet allerede nu.

https://www.facebook.com/dancewithdirt/

Medier
Anmeldelser

Support:

Wild Forest

Support:

By

Om koncerten

By udforsker metropolens indre og ydre virkeligheder i skæret fra gnistrende guitarer med fokus på stærke melodistemmer og samspillet mellem vokal og instrumenter. Den Nørrebro-baserede kvartet er en relativt ny konstellation, men består af erfarne musikere der med tidligere bands har adskillige udgivelser samt tourneer i ind og udland bag sig. Bandet har sin første udgivelse i støbeskeen, men har allerede spillet flere intense koncerter i København. By spiller melodiøs dansk garagerock og spænder live fra det højenergiske til det melankolske. By er: Michael Jensen (trommer), Søren Larsen (guitar), Stig Mørk (guitar) & Jacob Judas Kain Kirkensgaard (vokal/bas).

https://soundcloud.com/by-band

 

Medier