Beta

Lørdag 5. februar

Danish Decay Tour: Billy Boy In Poison & Hanging The Nihilist, Clients

Om koncerten

Koncerten er udskudt til 4. marts 2022. Købte billetter er stadig gyldige eller kan refunderes senest 26. januar 2022, hvor de er købt.

___

BILLY BOY IN POISON fra København leverer et aggressivt, men også meget varieret take på moderne dødsmetal med både tyngde, melodiske elementer, stærke omkvæd og endda lidt inspiration fra den klassiske metalcore. God sangskrivning og en dygtig og alsidig vokal skaber en lyd, der nogle gange er catchy, nogle gange brutal, men altid insisterende.

Med tredje album ‘UMBRA’, der netop er udkommet i september 2021, har Billy Boy in Poison taget det næsteskridt opad. Bandet debuterede i 2013 med ‘Watchers’ (“Årets dødsmetal-album”, Powermetal.de) og fulgte i 2017 op med den roste ‘Invoker’ (“Et af denne generations stærkeste undergrundsbands”, Metal Temple). Den nye udgivelse viser et stærkere fokus på sangskrivning, og Chris Kreutzfeldts produktion (MØL, Cabal, Ghost Iris) har givet UMBRA et moderne og knivskarpt lydbillede.

Billy Boy in Poison er et erfarent liveband, der leverer et mindeværdigt show hver gang. Bandet har optrådt på flere større danske metalfestivaler, supportet bl.a. Aborted og Vildhjarta og har turneret flere gange i udlandet.

https://www.facebook.com/BBiPdk

 

Medier
Lyt til Danish Decay Tour: Billy Boy In Poison
Billy Boy In Poison - White Hills (feat. Cabal)
3:36

Hanging The Nihilist

Om koncerten

Med deres kommende debutplade holder det danske deathcore-fænomen, Hanging The Nihilist, intet tilbage i deres moderne og nuancerede bud på, hvordan man får metalpublikummet op af stolene. Fyldt med tonstunge breakdowns, der kunne få betonen på Copenhell til at sprække, i tæt samspil med halsbrækkende hurtige tempoer og et komplet symfonisk lydbillede, viser albummet hvordan ekstremmetal tager sig bedst ud. Man hører hurtigt, hvor vidtrækkende inspirationerne til pladen er, når groovy slams bliver afløst af blacked kaos og teatralske motiver

Sekstetten fylder ikke bare scenen rent fysisk med det store mandskab, men også med deres dynamiske optræden, der lægger op til faretruende moshpits og pandeskaller rettet direkte mod det straffende gulv.

Følg med, når de fra scenen formidler albummets episke historie, om en kejserindes kamp for hævn over korruption og onde magter, fortalt gennem en bred vifte af gutterale brøl og musikkens dramatiske komposition. Der er lagt op til et show sjældent set i Danmark. De har før spillet på bl.a. UK Tech-Fest og sammen med kendte grupper som Shokran, Okilly Dokilly, Møl og Cabal.

Bandet kom først på den danske metalscenens landkort med EP’en Crow i 2019, og siden da har de arbejdet på at finjustere deres lyd og liveshow. Nu rammer de landet med så meget blod på tanden, at Dracula må hejse det hvide flag – de danske metalfans har masser at se frem til i foråret 2022!

https://www.facebook.com/hangingthenihilist

Medier
Lyt til Hanging The Nihilist
Hanging The Nihilist - Filth
3:39

Clients

Om koncerten

Clients er et af de mest eksplosive og spændende nye bands i Danmark.
Inspireret af bands som Anaal Nathrakh og Behemoth fik den københavnske Blackened Metal kvintet hurtigt opmærksomhed på den danske scene, da flere af bandets singler havnede på Spotify’s egne top playlists, allerede inden debutalbummet ‘A Callous Heart Rejects’ var udkommet.

Siden udgivelsen af debutalbummet er de unge københavnere draget ud i landet for, at etablere sig som et energisk, intenst og ‘in-your-face’ live band, bl.a. som support for nogle af Danmarks største navne på scenen, herunder Hexix, LLNN, Cabal og Møl.

I efteråret 2020 teamede Clients op med den anerkendte tyske producer Lasse Lammert
(Abigail Williams), som mixede og mastererede bandets 2021-singler ‘Into The Great Unknown’ & ‘We Unlove With Ease’. Singlerne afslørede en stilistisk ændring af bandets lyd, som værende mørkere og mere dyster end tidligere. Frontmand, Nick Demant uddyber:

“Ændringen i lyd har blot været den naturlige udvikling for os. Hvor ‘A Callous Heart Rejects’ omhandlede de mange aspekter i begrebet ‘at afvise’, så centrerer de nye singler om afsked, og dét, at tage afsked. Tematisk tager de lytteren med på en dyb personlig rejse for mig, en rejse gennem min angst, og det at leve med angstens følger følger. Det handler basalt set om følelsen af, at smuldre for øjnene af andre, og om ikke at kunne genkende sig selv.

https://www.facebook.com/clientscph

 

Medier
Lyt til Clients
Clients - Into The Great Unknown
3:51